Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

One-Eyed Mule

Afholdt event

One-Eyed Mule

Fra DKK 135,00

Sted

Dato

03 feb 2023 kl. 20:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

One-Eyed Mule indspiller i 2022 en ny plade, som er deres 6. i rækken.

Bandet debuterede i 2006 med pladen ”Hobo in the land of love”. Gennem årene har O-EM markeret sig som et af Danmarks mest interessante folk-rock orkestre og bandet har med deres fem plader skabt deres helt eget udtrykt. O-EM står med ben i forskellige musikalske lejre: Lyden er drømmende, folky, rocky, skramlet, funky, syret... som et et-øjet muldyr på afveje!

Bandet, der er centreret omkring sangskriverne Rasmus Dall og Uffe Ipsen, har de seneste år ligget lidt i dvale, da Rasmus har haft travlt med bandet Folkeklubben. Men One-Eyed Mule tog for alvor form igen, da Rasmus og Jeppe - begge med nogle års mellemrum - bosatte sig i Svendborg. De allierede de sig med trommeslager Christian Rindorf (Rumour Said Fire, Palace Winter m.fl.) samt guitarist Rasmus Skovgård, der også begge var flyttet til Svendborg. Nu er O-EM klar med en ny plade med 10 sange.

Rune Højmark joiner endnu engang på pedal steel. Pladen har som sagt ikke et stramt koncept men er mere 10 løsrevne sange, der på en eller anden måde kredser om at lande. Om at lande i en ny by, lande med sig selv og i kærligheden. Lande i det levede livs mange modsætninger mellem både at slå rødder og sprede sine vinger, få sine kicks og shakes og drømme om fred i horisonten.
At være nærværende og gribe nuet og samtidig huske at glemme sig selv som en fugl på træk - eller at være en dagdrømmer.
Velkommen tilbage til One-Eyed Mule - vi glæder os!

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .