Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Onkel Dannys Loppemarked i Enghaveparken

Afholdt event

Onkel Dannys Loppemarked i Enghaveparken

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

29 aug 2021 kl. 10:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Mange tak for din interesse i vores marked i Enghaveparken søndag d. 29 august 😊

Et stade måler ca. 3x3 meter og koster 350,-. Man er velkommen til at dele standen mellem 2 personer.

Markedet åbner officielt kl. 10.00. Som stadeholder møder du op kl. 9:00 og vi hjælper dig på plads efter først til mølle princip.

Vi blander os ikke i hvad du sælger, uanset om det er nyt eller gammelt. Du må dog ikke sælge mad og drikkevarer.

Stativ og bord medbringer man selv.

Kl. 16.00 pakker vi sammen og tager alt med os

Vi gør vores ypperste for at skabe en hyggelig stemning, samt at sprede ord om eventet i Vesterbros lokalsamfund og resten af København.

Tilmelding:

Du sikrer nu din plads ved at købe stadeplads som billet her på Billetto. Husk venligst at skrive dit fulde navn på billetten.

Du vil tættere på dagen modtage en info mail med yderligere praktisk information. Det er derfor vigtigt at din email adresse indtastes korrekt ved køb af stadeplads/billet. 

Vi glæder os til din deltagelse! 😊
De bedste hilsner, Onkel Dannys Loppemarked 

NB: Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur

BEMÆRK VENLIGST: Grundet COVID-19 er der naturligvis bestemte retningslinjer der skal overholdes. Disse kan alle findes herunder, vi opfordrer til at de læses grundigt igennem.

- Der skal som minimum være 2 meters afstand imellem hver stand. 

- Der skal som gæst desuden holdes 1 meters afstand til andre gæster og stadeholdere.

-Man må max være 2 personer om at dele en stand.- Som stadeholder har man ansvar for at sørge for at der ikke forsamler sig flere end 6 personer i ens stand af gangen.
Vi opfordrer alle til løbende at benytte sig af håndsprit, samt at udvise sund fornuft og hensyn til andre ved at holde behørig afstand.

Vi henviser samtidig til dette link for et fuldt overblik af Sundhedsstyrelsens retningslinjer https://www.sst.dk/da/udgivels...

Arrangør

Onkel Dannys Loppemarked er et af Vesterbros ældste og hyggeligeste markeder med alt fra vintage tøj, hatte, børnetøj, klassiske marskandiser varer, LP'er, kitch og kunst. Vi har det hele til det halve og er et af vandhullerne for storbyfolket, uanset hvem der kigger forbi. Her kan man shoppe genbrugsguld med god samvittighed for miljøet. 

Navnet kommer af at vi startede vores markeder på Onkel Dannys Plads, opkaldt efter Dan Turéll. Vi har siden rykket rundt på forskellige lokationer på Vesterbro, navnet har dog hængt ved.

Vores markeder er en super hyggelig måde at tilbringe en søndag i godt selskab, enten som gæst eller stadeholder. Vi gør vores ypperste for at skabe en god stemning.
Alle er velkomne. - Og så er der selvfølgelig fri entre som altid!

På nuværende tidspunkt afholder vi både markeder i Enghaveparken og vender nu efter et par års pause, tilbage til Onkel Dannys Plads. 

Alle datoer offentliggøres løbende på facebook og instagram. 

Lokation

Enghaveparken Enghaveparken, Enghaveparken, 1761 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .