spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Online whiskeysmagning med masser af live blues musik

Afholdt event

Online whiskeysmagning med masser af live blues musik

Fra DKK 395,00

Sted

Dato

11 jun 2020 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Vær med, når Dennis fra Smagning.com sammen med blues musikerne Tim Lothar og Peter Nande går i studiet for at afholde en online whiskeysmagning krydret med masser af bluesmusik og gode historier. Der bliver mulighed for både at kommentere og stille spørgsmål undervejs. Det er let at deltage - se længere nede, hvor du også kan læse en masse om Tim og Peter, som bestemt ikke er "hvemsomhelst".

Vi skal gennem denne fremragende menu:

  • Koval ØKO Bourbon – vi starter med en eminent bourbon fra destilleriet Koval i Chicago, Illinos!
  • Koval ØKO Rye – hvad er forskellen på bourbon og rye? Den kommer tydeligt frem med denne fantastiske rye. Glem diskussionen om hvilket destilleri der har den bedste kvalitet - de første smagsprøver er fra samme destilleri!
  • Koval ØKO Wheat 55% – tag en dyb indånding, og oplev en af de bedste hvedewhiskeyer der nogensinde er produceret!
  • Sazerac Rye – en himmelsk rye fra Buffalo Trace Distillery i Frankfort, Kentucky!
  • Maker's Mark 46 Kentucky Bourbon – noget så sjældent som en bourbon med en finish der invlolverer fransk eg!
  • Knob Creek Kentucky Straight Bourbon – ikonisk small batch bourbon fra Clermont, Kentucky!

Vi afslutter aftenen med en halv times underholdning ved Lothar & Nande (måske lidt mere - de kan være svære at stoppe...), mens Dennis er klar til at besvare supplerende spørgsmål på chatten. Så der er masser af tid til at nyde de lækre dråber.

Prøveflasker med 2 cl af hver sendes med pakkepost, og skal bestilles senest tirsdag 9/6 kl 12:00. Sammen med prøveflaskerne får du en liste med de whiskey som vi skal smage, et glasunderlag (så du kan se hvad du smager), og en huskeliste til dig selv:

  1. Find et godt glas - gerne et Glencairnglas. Ideelt set skal du bruge et glas pr whiskey, så har du mulighed for at sammenligne dem. Men ellers må du jo drikke op mellem hver whiskey :-)
  2. Find et glas eller en flaske vand
  3. Gå ind på Facebook op i god tid, og find eventet på Smagning.com. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere
  4. Vær klar til to en halv times hygge med lækker whiskey, gode historier og masser af live bluesmusik.

Hvis du synes 2 cl er for lidt at hygge dig med, kan du opgradere til 3 cl af hver whiskey for kun 75 kroner. Og hvis du ikke synes at du har et godt glas stående, kan du købe en billet som indeholder 2 Glencairn glas (med Smagning.com logo), ud over prøveflaskerne. Du giver 100 kroner ekstra - værdien af de 2 glas er 150.

Du får et link til begivenheden på Facebook sammen med ordrebekræftelsen.

Mere om Tim og Peter:

Tim Lothar & Peter Nande
Humoristisk historiefortælling og mesterlig blues, spillet med hjerte og virtuositet.

Tim Lothar og Peter Nande er ikke bare fremragende musikere hver for sig - sammen kan de endnu mere: Armeret med guitar, mundharpe, jug, vaskebaljebas, skeer, kufferttrommer, vaskebræt tager de publikum med på en rejse i de mere obskure gamle bluessange. Det er aldrig kedeligt og deres spilleglæde er smittende. Tim Lothar og Peter Nande elsker denne musikstil – de har det sjovt på scenen og tager publikum med på turen som krydres af anekdoter og pudsige indfald.

Nande og Lothar har været kåret til Årets Danske Blues Navn - og duoen har været nomineret til Årets Nye Folk Navn ved Danish Music Awards (DMA). Nande fik desuden DMA-prisen som ‘Årets Hoochie Coochie Man” i 2019 -  en pris som gives til en som har ydet en særlig indsats for det danske bluesmiljø.

www.lotharnande.com

https://www.youtube.com/watch?v=9KnWLCQwu7E

https://www.youtube.com/watch?v=T4lGyUK2Njg

Arrangør

Lokation

Facebook Live, Online

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .