Online feriecocktail smagning med Diageo og Smagning.com

22 maj 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør

Misser du også en ferierejse - eller har du allerede misset en?

Danmark er ved at åbne igen, men hvad med resten af verden? Hvornår kan vi igen rejse rundt i verden, høre fremmede sprog, smage fremmed mad, og ikke mindst: Hvornår kan vi smage de cocktails, som er en vigtig del af manges ferie?

Tag med på en virtuel rejse rundt i verden med lækre drinks og cocktails, som du kan smage på undervejs. Hvor skulle du have været på ferie - og hvilken cocktail skulle du have haft? Tag gerne en ven med - rejser opleves bedst når man er flere!

Tag med cocktailrejsen, når Brand Ambassador Matias Svensson og Baijie Curdt-Christiansen fra Diageo sammen med spirituseksperterne Henriette Echwald og Dennis Klindrup fra Smagning.com, i samarbejde med Live Event, går i studiet for at afholde endnu en cocktailsmagning.

Vi kommer omkring blandingsforhold, optimal udnyttelse af garniture og elementer i en cocktail.

Der er live musik i studiet, og der bliver mulighed for både at kommentere og stille spørgsmål undervejs.

Vi vil sætte menuen, når vi har hørt ønskerne fra det rejselystne folk. Skriv en kommentar på Facebook om hvor du gerne ville rejse hen, hvilken cocktail du gerne ville smage, og hvem du ville have med på rejsen. Husk - du har mulighed for at drømme dig til de mest eksotiske destinationer! Baseret på al input vil vi sammensætte en spændende feriemenu.

Vi planlægger at arbejde med følgende produkter (forbehold for ændringer - som det fremgår er menuen ikke helt klar endnu):

 • Noget godt
 • Mere godt
 • Endnu mere godt
 • og noget spændende
 • og noget fantastisk
 • og måske overraskende?
 • Mixere - det hører også til!

Små flasker med ingredienserne sendes med pakkepost, og skal bestilles senest tirsdag 18/5 kl 12:00 (prisen inkluderer forsendelse af smagesæt, så du skal IKKE bestille forsendelse under tilvalgsydelser - så får du bare en papirbillet). Sammen med prøveflaskerne får du en liste med de produkter vi skal arbejde med og en huskeliste til dig selv:

 1. Find nogle gode glas til at mikse cocktails i
 2. Find et vandglas og en flaske vand
 3. Isterninger - masser af dem
 4. Garniture m.m. (vi skriver præcist hvad du skal købe, det er ikke kompliceret)
 5. Godt humør
 6. Gå ind på https://smagning.com/online-cocktail-20210522 i god tid. Her finder du link til streamingen på Facebook øverst på siden
 7. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere.
 8. Vær klar til godt to timers hygge med lækre cocktails og gode historier.

Hvis du mangler udstyr til at lave dine cocktails, kan du bestille en billet, hvor du får en professionel bostonshaker, strainer, jigger, muddler, cocktailske og barkniv med sammen med dit smagesæt.

Pakkerne med prøveflasker sendes ud i ugen op til smagningen.
Du får et link til smagningen sammen med billetten.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke