Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Online foredrag: Fra Tøjspild til Garderobeglæde

Afholdt event

Online foredrag: Fra Tøjspild til Garderobeglæde

Fra DKK 10,00

Sted

Dato

19 feb 2019 kl. 19:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er du klar til at se dit tøjforbrug i øjnene?

De fleste har hørt at tøjindustrien er en af de mest forurenende i verden. Men hvad kan vi almindelige forbrugere egentlig gøre, og hvordan finder du rundt i modejunglen?

En bæredygtig garderobe starter hjemme i skabet, men jeg tager dig også igennem de forskellige tilgange, der er til at shoppe bæredygtigt, og giver dig en en grundlæggende viden om bæredygtige materialer og produktionsforhold.

Foredraget er ikke en dundertale mod tøjindustrien, men en entusiastisk guide til hvordan du selv kan gøre en positiv forskel gennem dit tøj.

Pris: Betal hvad du vil!

Hvad synes du sådan et foredrag er værd? Jeg ønsker ikke at gøre det gratis, men jeg vil gerne have at alle skal have mulighed for at være med. Derfor har jeg ladet prisen være (næsten) op til dig. Og vi er lige gode venner, om du betaler 10 kr eller 100 kr.

Jeg afholder også dette online foredrag for at få større erfaring med at holde online foredrag. Derfor vil jeg også sætte pris på hvis du efter foredraget vil give feed-back.

Praktisk

En uge inden foredraget får du en mail med linket til det online space hvor foredraget foregår. Jeg går på online præcis kl 19.30 den 19. februar, og vil holde ca 1 times foredrag. Herefter er der plads til live-spørgsmål.

Lokation

Online Online, Din sofa, Hjemme hos dig selv

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .