Online foredrag: Fra Tøjspild til Garderobeglæde

19 feb 2019 kl. 19:30 - 21:00

Online, Din sofa, Hjemme hos dig selv

Er du klar til at se dit tøjforbrug i øjnene?

De fleste har hørt at tøjindustrien er en af de mest forurenende i verden. Men hvad kan vi almindelige forbrugere egentlig gøre, og hvordan finder du rundt i modejunglen?

En bæredygtig garderobe starter hjemme i skabet, men jeg tager dig også igennem de forskellige tilgange, der er til at shoppe bæredygtigt, og giver dig en en grundlæggende viden om bæredygtige materialer og produktionsforhold.

Foredraget er ikke en dundertale mod tøjindustrien, men en entusiastisk guide til hvordan du selv kan gøre en positiv forskel gennem dit tøj.

Pris: Betal hvad du vil!

Hvad synes du sådan et foredrag er værd? Jeg ønsker ikke at gøre det gratis, men jeg vil gerne have at alle skal have mulighed for at være med. Derfor har jeg ladet prisen være (næsten) op til dig. Og vi er lige gode venner, om du betaler 10 kr eller 100 kr.

Jeg afholder også dette online foredrag for at få større erfaring med at holde online foredrag. Derfor vil jeg også sætte pris på hvis du efter foredraget vil give feed-back.

Praktisk

En uge inden foredraget får du en mail med linket til det online space hvor foredraget foregår. Jeg går på online præcis kl 19.30 den 19. februar, og vil holde ca 1 times foredrag. Herefter er der plads til live-spørgsmål.

Billettype: Jeg støtter op

DKK 10,00

Billet: Jeg støtter op, og kan gi lidt mere

DKK 25,00

Billet: Jeg var også mødt op hvis det var på mit lokale bibliotek

DKK 50,00

Billet: Jeg vil hellere det her end en tur i biffen

DKK 100,00