eventet sluttede

Online: Kom i gang med ejendomsinvestering

DKK 299,00

Sted

Dato

05 maj 2020 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Kom i gang med ejendomsinvestering - Morten Bang
Morten Bang vil denne aften fortælle om sin investeringsrejse og hvordan den startede. Han vil introducere dig for fordele og ulemper ved ejendomsinvestering samt forskellige investeringsmetoder og strategier. Du vil få en grundlæggende introduktion til relevante nøgletal, samt muligheder og risici forbundet med ejendomsinvestering. Morten kommer med rigtige investeringscases og gør ejendomsinvestering overskueligt og håndgribeligt.

Hvem kan deltage?
Foredraget henvender sig til både dig som ingen erfaring har og til dig der har et lille kendskab, men blot vil vide mere om emnet, og opnå de rette værktøjer til at komme godt fra start.
Der er ingen krav til viden om ejendomsinvestering inden deltagelse.

Udbytte
Ved at investere 2,5 timer af din aften, vil du få:

 • Overblikket over ejendomsinvestering
 • Kendskab til forskellige investeringsmetoder
 • Kompetencer, som vil gøre dig i stand til at komme godt fra start på din investeringsrejse.
 • Styrket motivationen til at komme i gang
 • Sparet tid, ved at lære af Mortens fejl.

Til foredraget vil du møde andre som også har interesse for ejendomsinvestering og du vil få muligheden for at skabe et netværk.

Som et ekstra tiltag, får du som deltager i online-foredraget en invitation til en fælles Facebook-gruppe med de andre deltagere. Her vil Morten svare på spørgsmål i de efterfølgende to uger og I kan sparre med hinanden.

Hvem er Morten Bang?
Morten Bang er erfaren ejendomsinvestor med 15 års investeringserfaring og 9 års ejendomsinvesteringserfaring. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Morten lever af at investere i ejendomme og underviser derudover i finansiering og økonomi. Han har en stor passion for at gøre økonomi og investering spændende og tilgængeligt for flere. Det gør han via sine foredrag, kurser, sit konsulentarbejde og i sin undervisning. Morten har været omtalt i både Børsen, TV2 Nyhederne, Fyens Stiftstidende, været månedens investor i Penge & Privatøkonomi m.m.

Praktisk viden:
Dato: 05. maj 2020
Tidspunkt: 19:00 - 21:30
Sted: Online: Crowdcast
Foredragsholder: Morten Bang 

Arrangør

Lokation

crowdcast crowdcast, Danmark

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .