Online-kursus i facilitering af digitale møder (sep. - okt. 2019)

19 sep 2019 kl. 09:00 - 14 nov 2019 kl. 12:00

Vesterbrogade, København

Velkomment til online-kursus om facilitering af digitale møder

Du kender det sikkert. Lyden skratter mens folk enten taler i munden på hinanden eller har slukket deres video og er sunket helt ned i lænestolen, i kedsomhed over den monotone powerpoint presentation. Når mødet langt om længe er overstået, er alle drænet for energi og motivation og der er ingen, der helt er sikre på, hvad der blev besluttet og hvem der går videre med hvilke opgaver.

Dette kursus er for dig der gerne vil slippe for nogle af frustrationerne ved dårlige digitale møder og istedet udnytte de muligheder det giver at kunne mødes online. 

På online-kurset vil du få værktøjer og (ikke mindst!) træning i forberedelse og facilitering af digitale møder.

 • Du vil få hjælp til at lave et godt og engagerende procesdesign for dit møde, hvor mødets deltagere kommer i spil uden at tale i munden på hinanden og hvor du bevidst arbejder med at skabe kontakt og nærvær i det digitale rum. 
 • Du vil få undervisning i og øvelse med facilitering og personlig gennemslagskraft i det digitale rum.
 • Du vil desuden blive introduceret til de tekniske aspekter af software til digitale-møder og blive klædt på til at se nye muligheder og faldgruber.

Hvis du overvejer at gøre nogle af dine fysiske møder digitale eller bare ville ønske at de digitale møder du allerede holder var mindre frustrerende, skulle du måske overveje at investere lidt tid i dette kursus-forløb.

Forløbet indeholder 5 online-workshops af 2-3 timers varighed fordelt over ca. 3 måneder, hvor der virkelig vil være mulighed for at udvikle dig som mødefacilitator. For at skabe maximal effekt vil kurset have en høj grad af aktiv deltagelse og undervisningen vil veksle mellem mindre oplæg og mulighed for at få sparring og øve dig i et trygt rum. Hvert forløb vil have et max på 10 deltagere for at sikre de bedste muligheder for interaktion og læring for den enkelte. 

Du behøver hverken være IT-ekspert eller ekspert-facilitator for at kunne deltage, det vigtigste er mod på at deltage aktivt og lyst til at bruge det du har lært i din egen hverdag.

Vil du være dagens mødehelt i skysovs og spare din arbejdsplads for digitale frustrationer? Så tilmeld dig nu. 

Normalpris for webinaret vil være 4000 kr. (ekskl. moms) pr. deltager, men du kan lige nu få det til særlig intro pris på 2880 kr. (ekskl. moms) for alle 5 sessions.

Er du i tvivl om du har råd eller kan overtale din chef til at betale?
Så regn lige på hvor mange arbejdstimer der bliver spildt næste gang i sidder 10 personer i et to-timers online-møde uden effekt! Eller hvor mange penge du kommer til at bruge på transport, for møder der kunne klares online.

Når du har tilmeldt dig, vil du få en mail med yderligere info, samt invitationer til de 5 online sessions. (Se datoer nederst på siden)

Lidt om underviser Mads Ringblom:

Mads har i mange år arbejdet som professionel facilitator og underviser i mødefacilitering og er ekspert i, hvad der skal til for at skabe engagerende og effektive møder og workshops. Han er en levende underviser og har altid fokus på at hvordan undervisningen kan skabe mest mulig effekt i hverdagen. Mads er samtidig er softwareudvikler og har en dyb forståelse af muligheder og begrænsninger i de digitale løsninger, samt viden om de nyeste tendenser og udviklinger og deres betydning for din arbejdsdag.

Tak for et megafedt forløb og for virkelig mange gode timer. Det er det bedste kursus jeg nogensinde har været på” - Camilla fra Ringsted Bibliotek om undervisningsforløb i facilitering og borgerinvolvering.


Eksempler på faglig indhold i forløb:

 • Introduktion til facilitering som fagfelt og facilitator som game-master
 • Intro til de vigtigste digitale mødeværktøjer og deres grundfunktionalitet
 • Facilitering af dialog og diskussion online
 • Det gode procesdesign for dit digitale møde
 • Nye digitale virkemidler - digitale møder som mere en bare begrænsninger
 • Gennemslagskraft - stemme, krop og digital tilstedeværelse
 • At skabe relationer og kontakt i det digitale rum


Kursusaktiviteter: 

 • Uge 36-37 - indledende personlig samtale med underviser (20-30 min online-møde)
 • 19. september kl. 9.00 - 12.00 - 3 timers online kursus
 • 3. oktober kl. 9.00 - 12.00 - 3 timers online kursus
 • 17. oktober kl. 9.00 - 12.00 - 3 timers online kursus
 • 31. oktober kl. 9.00 - 12.00 - 3 timers online kursus
 • 14. november kl. 9.00 - 12.00 - 3 timers online kursus


Har du spørgsmål til forløbet så tøv ikke med at kontakte underviser Mads Ringblom på mads@emerging.earth

Emerging
Emerging udvikler organisationer og mennesker. Klik for at læse mere.