Event aflyst

Online Mortlach smagning

DKK 399,00 - DKK 499,00

Sted

Online-event

Dato

12 mar 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Det er ikke uden grund at Mortlach er kendt som "the Beast of Dufftown". En markant profil, især på baggrund af den særlige - og ret komplicerede - destillationsproces (2,81 gange destilleret) giver en ganske særlig og karakteristisk smag. Vær med og smag både klassiske og specielle aftapninger, når Brand Ambassador Matias Svensson fra Diageo og whiskyekspert Dennis Klindrup fra Smagning.com, i samarbejde med Live Event, går i studiet for at guide deltagerne igennem Mortlachs fantastiske whiskyunivers.

Der er live musik i studiet, og der bliver naturligvis mulighed for både at kommentere og stille spørgsmål undervejs.

Vi skal gennem denne fremragende menu, med flasker som sjældent ses på smagninger (forbehold for ændringer):

 • Mortlach Rare
 • Mortlach 12 år
 • Mortlach 16 år
 • Mortlach Game of Thrones
 • Mortlach 18 år
 • Mortlach 20 år

Prøveflasker med 2 cl af hver sendes med pakkepost, og skal bestilles senest tirsdag 9/3 kl 12:00 (du skal IKKE bestille forsendelse under tilvalgsydelser - så får du bare billetten i fysisk form. Prisen inkluderer forsendelse af smagesæt). Sammen med prøveflaskerne får du en liste med de whiskyer vi skal smage, et glasunderlag (så du kan se hvad du smager), og en huskeliste til dig selv:

 1. Find et godt glas - gerne et Glencairnglas. Ideelt set skal du bruge et glas pr whisky, så har du mulighed for at sammenligne dem. Bestil evt smagesæt inkl Glencairnglas (med Smagning.com logo).
 2. Find et vandglas og en flaske vand
 3. Gå ind på https://smagning.com/online-mortlach-20210312/ i god tid. Her finder du link til streamingen på Facebook øverst på siden
 4. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere.
 5. Vær klar til ca to timers hygge med lækker whisky og gode historier.

Pakkerne med prøveflasker sendes ud i ugen op til smagningen.
Du får en mail med link til smagningen sammen med billetten.

Arrangør

Lokation

Facebook Live, Online

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .