Online Tequila smagning

26 feb 2021 kl. 19:00 - 21:00

God tequila og mezcal er fantastiske klassiske drikke, som hos mange er stærkt undervurderet i Danmark. Kom med til tequilasmagning når Brand Ambassadør Matias Svenson og Spiritusekspert Henriette Echwald går i studiet hos Live Event, for at guide dig igennem en smagning af 6 forskellige tequila og mezcal. Oplev hvad der sker, når vi får tequila med forskellig lagring i glasset, og få gode historier med på vejen. Lær hvad de forskellige udtryk betyder, og hvad forskellen i grunden er på tequila og mezcal.

Vi har fundet fyrig livemusik du kan glæde dig over mens du nyder de lækre tequilaer, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne. Vi har også en spændende konkurrence til dig, hvor der er fine præmier på højkant.

Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

 • Casamigas Blanco
 • Casamigas Anejo
 • Don Julio Reposado
 • Don Julio 70
 • Don Julio 1942
 • Casamigos Mezcal

Der er lagt op til en smagsoplevelse i verdensklasse!

Prøveflasker med 2 cl af hver købes på Billetto (du skal IKKE bestille forsendelse under tilvalgsydelser - så får du bare billetten i fysisk form. Prisen inkluderer forsendelse af smagesæt). Sammen med prøveflaskerne får du en liste med de Tequila/mezcal vi skal smage, et glasunderlag (så du kan se hvad du smager), og en huskeliste til dig selv:

 1. Find et godt glas - gerne et Glencairnglas. Ideelt set skal du bruge et glas pr tequila, så har du mulighed for at sammenligne dem. Bestil evt smagesæt inkl Glencairnglas (med Smagning.com logo).
 2. Vand og vandglas
 3. Godt humør
 4. Gå ind på https://smagning.com/online-tequila-20210226/ i god tid. Her finder du link til streamingen på Facebook øverst på siden
 5. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere
 6. Vær klar til ca to timers hygge med lækker tequila/mezcal og gode historier.

Pakkerne med prøveflasker sendes ud i ugen op til smagningen.
Du får et link til smagningen sammen med billetten.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke