ONLY MEN ALOUD Gospel Workshop for MÆND med CLAES WEGENER

26 jan 2019 kl. 09:30 - 22:00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød


Gospelkoret Corallerne fejrer deres 10 års jubilæum med et brag af et event: en heldagsworkshop for henholdsvis mænd og kvinder afsluttende med en fantastisk koncert!

Tag på en musikalsk mandetur til Claes´ helt særlige korarrangementer for MEN ONLY!

Uanset om din sangerfaring tager afsæt i ølbrøl til landskamp i Parken, i store personlige øjeblikke under bruseren eller direkte fra kor, så kom og vær med uanset niveau!

Claes Wegener er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og er en formidabel sanger og dirigent. Han er kendt for sin store passion for gospeltraditionen, for sin nuancerede, musikalske og mesterlige tekniske tilgang til undervisning i sang. Det bliver sjovt, kammeratligt, udfordrende OG MASKULINT!

Workshoppen slutter med manér når mandekoret går på scenen til Jubilæumskoncerten om aftenen hvor også damerne fra workshoppen LADIES IN RED optræder SAMT gospelkoret CORALLERNE og fantastiske solister og musikere.

Dresscode til koncerten er sort og hvidt. Gerne sort habit, hvid skjorte, sort slips. Men kom i hvad du har, kan købe billigt i genbrugen eller kan låne dig frem til.

Prisen på dækker heldagsworkshoppen og direkte adgang til jubilæumskoncerten samt let morgenkaffe/buffet, forfriskninger i løbet af dagen samt aftensmad.

Dagens program (med forbehold for små ændringer)

Kl. 9.30    Tjek ind (kaffe/te, brød og frugt
Kl. 10 - 12    Workshop
Kl. 12 - 13    Frokost (vi anbefaler man spiser på en af de nærliggende caféer/spisesteder)
Kl. 13 - 17    Workshop
Kl. 17 - 18    Aftensmad på Dalle Valle Restauranten holder lukket til ære for os (drikkevarer for egen regning)
Kl. 18 - 19   Generalprøver og omklædning for de 3 kor (man kan hvile og hygge sig, når man ikke er på)
Kl. 19         Jubilæumskoncert

Workshopbilletter til Corallernes Jubilæums Event Ladies in Red købes ligeledes her https://billetto.dk/e/ladies-in-red-gospel-workshop-for-kvinder-med-sofie-hermind-billetter-324556

Invitér gerne venner, familie og bekendte til jubilæumskoncerten kl. 19 - https://billetto.dk/e/corallernes-10-ars-jubilaeums-koncert-billetter-324557

Billetter købes direkte her på billetto.dk. Vær hurtig. Der er et begrænset antal.

Billet - 1 herre

DKK 399,00 + DKK 34,92 gebyr