Open Stage i Tårnværelset 24. april

24 apr 2018 kl. 20:15 - 21:45

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


Kom og lyt eller kom og fortæl.

Vi åbner en fortællerscene, en open stage, hvor poesi, rejse- eller røverhistorier, oplæsning af en mors dagbog eller en novelle, der er ved at få lagt sidste hånd på, bliver oplæst i Absalons Tårnværelse på 3.sal. Tænk "The Moth", en open mic aften med fortællinger, bliv overrasket, underholdt, krum tæer og test dit eget arbejde!

Kom og få en på lytteren! Eller..

..har du selv noget, du gerne vil prøve af på et mindre publikum?

- Skriv ca 10 linjer om det du kunne tænke dig at fremføre.

- Hver deltager har max 15 min. på scenen inkl feedback

- Send i en mail til linda@langkildekommunikation.dk

Jacob Bliksted Sørensen og Linda Langkilde danner rammen for aftenen og guider gennem konstruktiv feedback og erfaringsdeling.

Jacob har rejst verden tynd i forbindelse med hans arbejde i et rederi og har også en historie i ærmet om dengang han kite-surfede 2000 km fra Mozambique op mod Somalia.

Linda Langkilde er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med storytelling. Derudover kan hun fortælle om en gang hun udgav en sang, blot fordi det var hendes største frygt at synge foran andre.

PRIS: 50 kr. Et glas vin eller en kop varmt inkluderet i prisen. Der er begrænsede antal pladser, så hvis du vil sikre dig en billet, så køb her. Overskydende billetter sælges i baren.

HVOR: Tårnværelset på 3. Sal

HVORNÅR

En tirsdag i måneden kl. 20.15-21.45

Tirsdag 30. januar

Tirsdag 27. februar

Tirsdag den 24. april

Vi glæder os!

Linda, Jacob og Absalon

Open Stage 24.04.18

Salg lukket