Spring til hovedindhold

Open Strings Kammerorkester & Bålgryde

Open Strings Kammerorkester & Bålgryde

Fra DKK 95,00

Sted

Dato

28 jul 2024 kl. 17:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Klassisk strygermusik i laden på Havmøllen vender tilbage søndag d. 28. juli. 

Velkommen til koncert med strygermusik på højeste niveau, når musikere fra festivalen I Djurs og Mols spiller koncert på Havmøllen.

I år kan I vente jer en romantisk musikoplevelse med fremtrædende topmusikere fra England, Polen og Danmark, som spiller Tchaikovskys charmerende værk "Souvenir de Florence". Efter pausen kommer Open Strings Kammerorkester på scenen med ung energi i Dvoraks berømte strygerserenade.

Festivalen I Djurs og Mols får musikken ud på nye spændende scener i Syddjurs, og koncerten på Havmøllen med svaler i loftet og traktor på bagscenen er et meget inspirerende rum at opleve den klassiske musik i.

MAD 
Vi tænder op i udekøkkenet og serverer en vegetarisk bålgryde, som kan tilkøbes for 95 kr.

PROGRAM
Kl. 17.00: Baren åbner
Kl. 18:00: Vegetarisk bålgryde
Kl. 19.30: Koncert i laden

PRAKTISK

Koncertbillet: 175 kr.
Madbillet: 95 kr.
Venue: I den store kampestenslade - husk at tage tøj med til det omskiftelige sommervejr.
Adresse: Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft
Parkering: I bedes parkere ved Jernhattens offentlige parkeringsplads 

Arrangør

Havmøllen er et naturbeskyttende og kulturelt samlingspunkt, hvorfra der opstår relationer og initiativer, der skaber sammenhængskraft, virkelyst, samt social og miljømæssig bevidsthed. Gennem vores socialøkonomiske virksomhed og kulturelle aktiviteter, inviterer Havmøllen folk i alle aldre og samfundslag til at tage fælles ansvar for vores fremtid. 

Havmøllen er i 2021 startet som et privat filantropisk initiativ af Sofie de Magos Jensen. I 2024 er Havmøllen overgået til en socialøkonomisk erhvervsdrivende fond, der fortsat skal være til gavn og skabe værdi for lokalområdet og naturen. 

Stedet danner rammer om kulturelle projekter og arrangementer, naturnære lejligheder og selskabslokaler, hvor man tager hen for at opleve nærhed og nærvær. Hvor lokale kræfter mødes og besøgende føler sig velkomne.

Lokation

Havmøllen, Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori