Event aflyst

Open Studio #11

DKK 30,00

Sted

Dato

25 mar 2020 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

OPEN STUDIO #11

Mød kunstnerne Jobim Jochimsen, Arnfinnur Amazeen og residency kunstner Meta Drcar, når de inviterer indenfor i deres atelierer til Open Studios #10.

Om Open Studios
I samarbejde med kunstnere og designere på FABRIKKEN byder vi indenfor til en serie af Open Studios – kom med og få et blik ind i kunstens maskinrum.

Mød nogle af Danmarks fremtrædende samtidskunstnere og designere, som vil fortælle om deres kunstneriske proces og værker. Efter besøg hos hver enkelt, byder FABRIKKEN for Kunst og Design på et glas vin, hvor det vil være muligt at stille flere spørgsmål.

Det koster kun 30 kr. at deltage, og billetter kan købes via Billetto eller i døren med MobilePay.


DELTAGENDE KUNSTNERE:

A.M. JOBIM JOCHIMSEN
A.M.Jobim Jochimsen ( f.1952) arbejder i forskellige medier og teknikker valgt i forhold til relevansen for det konkrete projekts idé. Det kan for eksempel være lærred, glas eller pap, der for eksempel trykkes, skæres eller støbes til objekter i 2 til 3 dimensioner og som ses mere eller mindre midlertidigt på de steder, hvortil værket er lavet i offentlige eller private rum.

Hun undersøger, hvad kunst er og kan i forskellige kontekster alene eller sammen med andre. I arbejdsprocessen inddrager hun steder, mennesker, situationer og historien, således at kunsten tager form af netop stedet, menneskene, situationen og historien. I denne transformationsproces opstår det visuelle som en fysisk og konkret realitet men samtidigt indeholdende noget metaforisk og historisk, der virker tilbage på stedet, rummet og mennesker.
>> www.jobim.dk


ARNFINNUR AMAZEEN
Arnfinnur Amazeen (f. 1977) er uddannet fra Det Islandske Kunstakademi og Glasgow School of Art. Amazeens værker er tidligere blevet beskrevet som en slags forvrængning af fundet og forskelligartet materiale, der bliver mixet sammen alt efter, hvad der passer til den givne lejlighed. Manglen på kontekst er ligeså væsentlig som det mulige kontekstuelle forhold, der skabes i selve kombinationen af materialer. Ofte leger Amazeen med sammenstillingen af foto, grafik og tekst - nogle gange som individuelle objekter eller billeder, andre gange i installationer. Råmaterialer indsamles fra forskellige kilder og deres betydning fordrejes undervejs i arbejdsprocessen.
>> www.arnfinnuramazeen.dk


META DRCAR
Meta Drčar (f. 1985) er opvokset i Slovenj Gradec i Slovenien, men er idag bosiddende i Paris. Drcar har en BA i Fine Art fra Central Saint Martins, College of Art and Design i London, og har en Master i Dance Theatre; Body in Performance fra Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London.

Drčar arbejder med installationer der skaber paralleller mellem krop, skulptur og arkitektonisk rum. De seneste år har hun arbejdet med stedsspecifikke skulpturer, der undersøger måder at optage rum på, og som udfordrer opfattelsen af rum. Drčar ønsker ikke blot at rette fokus på rum som koncept, men også på selve sansningen af rum.
>> www.metadrcar.com
____

Meta Drčar er en del af FABRIKKENs World Wide Air-program, og er resident frem til marts. Programmet repræsenterer kunstnere fra hele verden, og er støttet af Københavns Kommune, Statens Kunstfond, Det Obelske Familiefond og Beckett-Fonden.

Arrangør

Lokation

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .