spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Open Studio #11

Afholdt event

Open Studio #11

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

30 sep 2020 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

OPEN STUDIO #11

Mød kunstnerne Michael Mørk, Anita Viola Nielsen og Oskar Koliander når de inviterer indenfor i deres atelierer til Open Studios #11, og fortæller om deres kunstneriske praksis.

Om Open Studios
I samarbejde med kunstnere og designere på FABRIKKEN byder vi indenfor til en serie af Open Studios, hvor du kan få et unikt blik ind i kunstens maskinrum.

Mød nogle af Danmarks fremtrædende samtidskunstnere og designere, som vil fortælle om deres kunstneriske proces og værker. Efter besøg hos hver enkelt, byder FABRIKKEN for Kunst og Design på et glas vin, hvor det vil være muligt at stille flere spørgsmål.

Det koster 30 kr. at deltage, og billetter kan købes via Billetto eller i døren med MobilePay.

OBS: For at sikre god afstand i forhold til COVID-19, er der meget begrænsede pladser til arrangementet. Vi opfordrer derfor til, at du køber din billet i forsalg. Vi sørger for masser af håndsprit og opfordrer alle deltagere til at bære mundbind under atelierbesøgene. Vi følger naturligvis løbende myndighedernes anbefalinger.

DELTAGENDE KUNSTNERE:

MICHAEL MØRK

Michael Mørk (1959, DK) Autodidakt. Michael Mørk har haft soloudstillinger på Esbjerg Kunstmuseum, Holstebro Kunstmuseum, Randers Kunstmuseum, Overgaden Institut for Samtidskunst og senest Møstings Hus. Michael Mørk var medlem af North Udstillingssted. Han var initiativtager og kurator (med Ruth Campau) på Paintbox, Paintbox exstensions og Box 2.0. Michael Mørk er den ene halvdel af kunstnerduoen Allan Gabi og medlem af kunstnersammenslutningen Grønningen.

Michael Mørk interesserer sig for at åbne strukturer op, det være sig i installationer opbygget af moduler eller i maleriet, hvor tilblivelsesprocessen umiddelbart er blotlagt, synlig og gennemskuelig.

www.michaelmoerk.dk


ANITA VIOLA NIELSEN

Anita Viola Nielsens (1958, DK) er oprindelig uddannet grafiker, og startede som fuldtidsbilledkunstner i 1999. Anita Viola piner maleriet ud til det yderste for at finde frem til et udtryk, der ’kradser’, så hun overraskes og undres. Billederne skal generere nye syn, som kommer bag på hende. Hun havde aldrig troet, at hun skulle male disse mønstermalerier, men hun føler i dag, at hun langt fra har udtømt denne, for hende, rige kilde til nye motiver.

Det passer hende godt, at mønstrene både er abstrakte og figurative. I dag genererer hun nye former, som skifter mellem at please og underholde i skønhedens navn og at krænge deres budskab ud via pangfarver, som indimellem forstyrres af nogle faretruende mørke arabesker. Disse tvetydige motiver spiller på modsætninger som kultur/natur, vesten/østen, skønhed/hæslighed, opbyggelighed/forfald.

http://www.anitaviola.dk/


OSKAR KOLIANDER

Oskar Koliander (1986, SE) bor og arbejder i København og London. Og er uddannet ved The Royal College of Art, London i 2015. Roden af Oskar Kolianders arbejde ligger i en kontinuerlig undersøgelse af nye syntetiske materialer så som aluminium, karbon fibre, elektronik med mere.

Han udforsker materialernes egenskaber og den måde hvorpå, de skubber vores samfund og forståelsen af os selv fremad. En evigt legende tilgang, driver ham til nye projekter, der undersøger vores grænser, hvilket resulterer i kortlægningen af den rastløse kunstners sind.

Hovedelementerne i Kolianders arbejde er de systemer og netværk der forbinder os. Disse komplekse systemer bliver oversat til en bred variation af forskellige medier, med et afsæt i skulptur og installation. Han synliggøre de usynlige netværk i virtuelle interaktioner der eksistere i en digitaliseret socialitet med smartphones, tablets osv.

https://www.oskarkoliander.com/

Lokation

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .