Opgør med østrogenmyten - et foredrag om, hvad kvinder i virkeligheden mangler og den forskning, som viser det

25 okt 2019 kl. 19:00 - 21:00

Øregårdssalen, Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup

Tårner overgangsalderen sig truende op i horisonten? Eller står du allerede midt i den med hedeture, vægtproblemer, tristhed og dårlig søvn? Så findes der bedre muligheder end den østrogenbehandling, som din læge tilbyder.

Hør bl.a. om, hvordan naturligt progesteron udskrives af læger over hele verden - men ikke i Danmark! - som et effektivt og bivirkningsfrit middel mod overgangsalderens besværligheder.

Hør, hvordan du retter op på hormonbalancen uden bivirkninger – og samtidig forebygger de lidelser, der ellers let opstår som konsekvens af hormonelle ubalancer, såsom blodpropper, knogleskørhed, svigtende hukommelse og autoimmun sygdom.

Hormonbalancen spiller også en vigtig rolle ved PMS og underlivsproblemer. Der kan gøres noget ved det – uden brug af p-piller eller hormonspiral. Måske står du med en risiko for at få fjernet livmoderen? At rette op på hormonbalancen kan være den løsning, der skal til, for at undgå det.

Det bliver en aften, der handler om muligheder – de muligheder, der opstår, når vi gør os fri af myten om, at "østrogen er det eneste hormon, der har betydning for kvinder." Og du får solid, videnskabelig dokumentation med i købet!

Anette Paulin og Jens-Ole Paulin er forfatterne bag "Naturlig hormonterapi – opgør med østrogenmyten".

Læs mere om bogen hos forlaget Vingholm

Billetprisen i forsalg på Billetto er 140 kr, husk at medbringe din kvittering. Hvis der stadig er billetter på dagen, kan de købes i døren til 150 kr.