Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Oplæsning i Sofiebadet: Fravær i de nære relationer

Afholdt event

Oplæsning i Sofiebadet: Fravær i de nære relationer

Fra DKK 20,00

Sted

Dato

22 jan 2020 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Onsdag d. 22. januar inviterer vi til oplæsning i Sofiebadet. Her læser de tre forfattere Ida Holmegaard, Caroline Albertine Minor og Johanne Bille noveller op, når de på forskellig vis berører et fravær i de nære relationer.

For måske er det forkert, at vi opfatter familien som det nære? Måske er det i relationerne til vores allernærmeste, at det bliver allermest kompliceret?

Vi lader spørgsmålene ræsonnere og runge i badehallerne på Sofiebadet. Et sted, som siden 1865, har været rum for det intime delt blandt fremmede.

Vi glæder os til at lade nærvær og fravær, oplæsning og øl gå i forbindelse. Og vi glæder os til at se jer.

Arrangementet koster 20 kr. og med i prisen følger en øl eller noget andet at drikke. 

Dørene åbner kl. 19.30
Oplæsningerne begynder kl. 20.00

**********
Lapidar er et digitalt tidsskrift for noveller og prosa, der ligger frit tilgængeligt på www.lapidar.dk. Vi har som målsætning at udgive forskellige noveller og derigennem vise et samtidsbillede af, hvad novellen kan lige nu.

Arrangør

Lokation

Sofiebadet Sofiebadet, Sofiegade 15, 1418 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .