Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Oplev Bryggen under Besættelsen - ture i smågrupper.

Afholdt event

Oplev Bryggen under Besættelsen - ture i smågrupper.

Fra Gratis

Sted

Dato

07 jun 2020 kl. 10:00 - 14:00

Beskrivelse

NB! Tiden er hele arrangementet. Se din tid for rundvisning på billetten.

Islands Brygge var et isoleret område i 1940'erne, omgivet af havnen, skydebanerne på Fælleden, kaserner osv. Krigen ændrede dagligdagen, og bydelen kom i skudlinjen på dramatisk vis i januar 1943, og blev også påvirket af tyskerne aktioner mod det danske militær og politi i 1943 og 1944, og sabotageaktioner mod Langebro i 1945. Det er den historie man kan høre om på en tur med Formidlerforeningen og Bryggens Lokalhistoriske forening (ILFA).

Arrangementet med vandretur tager lidt over en time pr. gruppe.


Man kan også tage Gå-selv-turen "Bomber over Bryggen". Her kan man starte både i Havneparken og ved Christianskirken på Christianshavn.

Link til gå-selv-tur: https://arcg.is/05CO40

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Gunløgsgade 26 ved. anlægget (Legeplads og P-Anlæg). Legepladsen Gunløgsgade, Gunløgsgade 26, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer