Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Oplev Folkestrejken i Sundby - ture i mindre grupper.

Afholdt event

Oplev Folkestrejken i Sundby - ture i mindre grupper.

Fra Gratis

Sted

Dato

14 jun 2020 kl. 10:00 - 14:00

Beskrivelse

NB! Tiden er for hele arrangementet. Se din tid på billetten du bestiller.

I juni 1944 udbrød Folkestrejken på Amager, efter mere end fire års tysk besættelse. På byvandringer i løbet af dagen, kommer du tæt på datiden via fortælling og historiske billeder. Det er historien om en dagligdag, der langsomt bliver mere og mere presset.

Turene følger Amagerbrogade, med afstikkere i sidegaderne.

Rundviserne er fra Formidlerforeningen, der har opbygget materialet ud litteratur og kilder fra Sundby Lokalhistoriske Forening og Arkiv.


Kl. 10.00 er der en nordlig tur, der runder Amagerbro.

Kl. 12.00 er der en sydlig tur, der runder Sundbyøster Plads


Kl. 14.00 afgår der både en nordlig og en sydlig tur.

Turene kl. 14 er aflyst. til gengæld holdes ture mellem 30.6. og 2.7.

Som led i projektet er der bl.a. udgivet et interaktivt kort over Besættelsen på Amager, der stadig udbygges. https://arcg.is/1C9vW8

Projektet er støttet af lokaludvalgene Amager Øst og Amager Vest

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Pladsen foran Amager Bio Pladsen foran Amager Bio, Øresundsvej 6, 2300 København S

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer