Oplev mindfulness

16 dec 2019 kl. 15:45 - 17:30

Struenseegade 13A, 1. sal, 2200 København N

Omtrent en gang i måneden åbner jeg mit studie for alle, der har interesse i at erfare, hvad mindfulness er og gør.

Her er plads til både den absolutte nybegynder og den erfarne.

Mindfulness er nærvær med livet, præcis som livet er. Mød op og gør dig dine egne erfaringer med i rolige, trygge omgivelser sammen med ligesindede i mit skønne studie på indre Nørrebro.

Vi arbejder med blidt at stoppe gøren for at være til stede i krop og sind og opdage det pulserende, nuværende øjeblik. Det er at byde dit liv op til dans. Med en bestræbelse på at udvise samme imødekommenhed og nysgerrige åbenhed, som hvis du mødte en gammel ven, du ikke har set længe.

Undervisningen inkluderer typisk fysisk aktivitet (yogastræk), så mød op i tøj, du kan bevæge dig i. Vi kommer også til at sidde stille sammen. Alt udstyr findes i rummet.

Du kan få en forsmag ved at lytte til guidede mindfulness-meditationer på min hjemmeside: https://samspil.nu/sund-effekt...

Alle mennesker besidder evnen til mindfulness, så det er også for dig.

Selve undervisningen starter kl. 16:15 sharp, mens arrangementet begynder kl. 16. Du har således 15 minutter til at ankomme. Og du er velkommen allerede fra kl. 15:45. Lokalet finder du ved at gå ind i gården og så tage opgangen til venstre.

Venlig hilsen Jacob Andersen, SAMSPIL NU
+45 42 95 04 29