Oplev Tor Stubbe X 7 retters menu med et strejf af chokolade

12 jan 2019 kl. 18:00 - 23:00

Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København


Øens Spisested er stolte af at invitere til en aften med danske chocolatier og dessertkok Tor Stubbe, som vil tilberede en 7 retters chokolade-menu, hvor hver og en ret indeholder et tvist af chokolade. 

I 2015 deltog han i World Chocolate Masters, hvor han vandt den nordiske sektion af World Chocolate Masters (VM i chokoladekunst). Danmark repræsenterer dermed Norden, når Tor deltager i den næste udgave af World Chocolate Masters, som afholdes i Paris fra den 30. oktober til den 2. november 2018. Tre intense dage hvor Tor Stubbe er oppe imod 19 andre lande, når titlen som verdens bedste chocolatier er på spil. 

I øjeblikket øver Tor, som er chefkonditor hos Bojesens, derfor på fuldt tryk med hans hold på fire konditorer og hans souschef Freja Krarup i Kødbyen hos Bojesen, da det kræver ekstrem mange arbejdstimer at udvikle de rette teknikker i en konkurrence, hvor man blandt andet skal arbejde med silketryk, flydende silikone og 3D print. Deltagerne får seks opgaver, hvor de skal lege med farver, former, teksturer og dufte og vise juryen, hvordan naturens produkter kan formes og transformeres til fantasifulde historier, hvor chokolade er det eneste materiale.

I det nedenstående klip kan man se hvad Tor præsterede til udvælgelsen (æbleformede praline med balsamicoeddike og kamille og æblekage med kakaonibs): 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=r4t4SR37sPk

Vi live streamer fra konkurrencen hos Øens Spisested fra den 30. okt. til den 2. nov., så kom forbi og hep på Tor og oplev stemningen til den intense chokoladekonkurrence men du varmer op til vores chokoladearrangement med Tor lørdag den 12. januar 2019, hvor han tilbereder en 7 retters menu med tilhørende drikkevarer til 750,-. Under middagen fortæller Tor også om oplevelser fra VM og giver et indblik i hans håndværk. 

Billet

Salg lukket