spring til hovedindhold

Oplevelsesnetværk hos Cafe Klinten

Oplevelsesnetværk hos Cafe Klinten

Fra Gratis

Sted

Dato

12 dec 2023 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Tag med til 'Årets sidste samling i Oplevelsesnetværket på Stevns'.

Vi planlægger at besøge de nye ejere af Cafe Klinten i Rødvig (tidligere kendt som Klintens Sandwichproviant). De vil dele deres historie om, hvorfor de har overtaget cafeen, samt give os indblik i deres fremtidsplaner for stedet.

Derudover bliver der tid til at tale med dine stevnske kollegaer, og vi sætter under mødet fokus på et nogle af de nye oplevelser,  der er skabt på Stevns - af jer. 

Udgangspunktet er som altid, at vi skal mødes og netværke på kryds og tværs, høre hvad der sker lokalt - med henblik på at skabe bæredygtige oplevelser på Stevns. 

Hvem henvender netværket sig til?

Alle aktører på Stevns, uanset om de er kommercielle eller non-kommercielle, og som er involveret i at skabe oplevelser til glæde for både turister og lokale.

Oplevelsesnetværket har tidligere været afholdt hos Danhostel Stevns, Stevns Klint Experience, Permatopia og Kulturhuset Harmonien.

Tid, dato og deltaljer

Årets sidste møde i Oplevelsesnetværket finder sted den 12. december fra kl. 14-16 hos Cafe Klinten. Der vil være servering af kaffe og kage, og det er gratis at deltage for alle aktører på Stevns.

Lokation

Cafe Klinten, Havnepladsen 2, 4673 Rødvig Stevns

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på