Det moderne liv er komplekst og har en bagside, som kan ramme os - både som stress, angst og depression. Her er svaret ikke at lægge mere til, men derimod at trække fra. Trække fra i kompleksiteten. Herved kan du opnå mere ved at gøre mindre og finde vejen fra overbelastning og stress til overskud og velvære.

Hasse Traberg-Andersen har med sin baggrund som arkitekt og livslange interesse for den mental trivsel hos mennesket, udviklet en række værktøjer og metoder til at fremme mental sundhed. Til dette har Hasse også udviklet et koncept, der på et anvendeligt og praksisnært niveau anskueliggør det menneskelige sind. Det skaber rammen om et fælles udgangspunkt, en sammenhæng og en retning, der giver mening, og som gør den komplekse hverdag overskuelig.

På denne inspirerende aften vil Hasse stille skarpt på at skabe retning i både tanker og handlinger, og han vil dermed øge vores følelse af overskud og velvære. På foredraget vil du få værktøjerne til at berige dig og dine omgivelser med mental handlekraft.

Der kan bestilles en lækker Tapas anretning inden foredraget som vil være klar fra kl. 18.00 og foredraget starte kl. 20:00

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke