Optagelse til Brobyholdet 2019/2020

31 aug 2019 kl. 10:00 - 16:00

Broby Sportsefterskole, Vesterågade 60, 5672 Broby

Brobyholdet 19/20

Så er tiden inde til at melde sig til Brobyholdet 19/20.

Alle som har lyst, kan stille op til holdet. Der vil i den forbindelse være en optagelse.

Man skal, selvom man har været på holdet før, melde sig til optagelse og huske på, at man ikke er selvskreven, selvom man har været deltager året før. Vi ønsker kun, I melder jer til optagelsen, hvis I har lyst til at gå på holdet, og hvis I er klar på at følge de regler og betingelser, der følger med.

Træningerne kommer til at foregå fra fredag klokken 19.00 til lørdag klokken 16.00. Disse træninger er der mødepligt til. Gymnasiefester og andre fester er IKKE en anledning til at melde afbud til træning, da vi kun træner én gang om måneden.

Grundet de få træninger er det meget vigtigt, at der bliver produceret noget hver gang, så vi ikke skal starte forfra, når vi mødes.

Optagelsen vil foregå lørdag den 31. august 2019 fra klokken 10.00 til ca. klokken 16.00. Vi mødes omklædt i hallen til gymnastik kl. 10.00. Der vil være en opvarmning, og derefter vil man lære en lille sekvens, som vil blive vist for den/dem, som udtager. Udtageren/udtagerne vil stå og bedømme hver enkelt på gulvet.

Det koster 50 kr. at stille op - pengene går til forplejning.

For pigernes vedkommende kan der muligvis komme en ekstra sekvens, og for drengenes vedkommende skal der vises nogle spring. Efter de obligatoriske aktiviteter kan hver enkelt gymnast vurdere, om han/hun vil vise udtagerne noget ekstra, f.eks. Y-balance, håndstand/stem eller mølle flik m.m.

Ved en optagelse er det desværre sådan, at det ikke er 100% sikkert alle kommer med på holdet. Det skal man IKKE tage som et ”slag i hovedet”. Man vil altid være velkommen til at prøve igen året efter.

Optagelsen skal ikke ses som en skræmmeteknik men mere for at forberede hver enkelt gymnast på de kommende udfordringer, samt for at se den enkelte gymnast an. Der bedømmes ud fra mange aspekter som bl.a. rytme og spring, men også kvaliteter som godt humør og bidrag til det sociale liv vil blive medregnet, da det vejer meget på holdet. 

Der er ikke et max. antal gymnaster på holdet. Holdet skal i løbet af sæsonen ud og lave opvisninger i foråret, så der skal gøres plads til ca. 7-12 opvisninger i ens kalender.OBS. Man kan ikke forvente at der bliver sørget for kørsel til og fra opvisninger, men der vil blive arbejdet i kørsel når vi nærmer os de gældende opvisninger.

Omkostningerne på holdet er 1800 kr. som betales i to rater. Kontingentet inkluderer mad til træningerne, opvisningstøj, holdtøj.

Håber på at se Jer til en fantastisk og spændstig optagelse i 2019.

Mange hilsner fra Træner-Teamet :)

Billet Salg lukket