Orcas + support: Jonathan Bøge Jensen

15 nov 2019 kl. 21:00 - 23:00

Wagnersvej 19, 2450 København SV

Orcas er en dansk beat-gruppe dannet i København i 2014. Med smittende energi og åbenlys spilleglæde har bandet markeret sig som et af Hovedstadens dygtigste og mest eftertragtede liveorkestre. Orcas er lyden af et steady beat fra en gulvtam og en træbas, knæk-og-bræk-riffs og fede refræner, flænsende guitarsoli og dansk beatpoesi. Debutalbummet 'Tunge Sten' udkom i oktober 2016.

Med tekster om kolde toiletter, våde cigaretter og tunge sten i rygsækken, synger Orcas om og fra unge menneskers liv og skæve tanker; om at vokse op og være til, lige nu og her, med alt hvad det indebærer. Orcas er dansksproget beatrock, og de er kommet for at tage dig med ud at danse hvor du ikke kan bunde.

Orcas består af Oscar Lundsteen på guitar og sang, Magnus Knudsen på bas og sang og Thomas Schmidt-Mikkelsen på trommer og sang.


Support: Jonathan Bøge Jensen

Den lokale Sydhavnsdreng Jonathan Bøge Jensen er sanger, sangskriver og guitarist. Han spiller folk, der trækker tråde til både country, blues og americana. Nogle af de store inspirationskilder er blandt andre Bob Dylan, Neil Young, Willie Nelson, Tom Petty og Donovan.

Jonathan Bøge Jensen har for nylig udgivet sin første EP ”A Few Of Many”, og han er så småt ved at gå i gang med sin EP nummer to.

Hør ham her: https://jonathanjensen.bandcamp.com/album/a-few-of-many

    

Entré: forsalg: 60 kr. // dør: 70 kr.

Dørene åbner kl. 20.00 // koncert kl. 21.00