Ord om onsdagen. Ludermanifestet - og twerk

eventet sluttede

Ord om onsdagen. Ludermanifestet - og twerk

Billetter fra DKK 30,00

Dato

28 feb 2018 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Røvryst og feminisme anno right now - The Twerk Queen Show. Foredrag og twerk med Louise.

Kom til Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og hør Louise Kjølsen fortælle om sin anmelderroste debut Ludermanifestet. Du kan også prøve selv at twerke sammen med Louise.

Fra Foucault til #freethenibble

Arrangementet er for unge og voksne, som er nysgerrige på feminisme og ligestilling. Det vil være interessant både for dig, der læser Foucault, og dig der først lige har opdaget #freethenipple.

Både fordrag og twerklektion

Arrangementet er inkl. 30 min. basic twerkundervisning med Louise for alle aldre, størrelser, farver, køn og former.

Tag noget tøj på som numsen kan hoppe i (ikke jeans og løbeleggings) og hav flade sko på.

Du behøver ikke at twerke, hvis du ikke har lyst - twerkingen finder sted efter foredraget.

Om Louise Kjølsen

Louise Kjølsen er feminist og går også under navnet Twerk Queen eller på dansk, dronningen af danseformen Twerk. Hun har, sammen med feministerne Ekatrina Andersen og Nikita Klæstrup, skrevet bogen "Ludermanifestet" (Lindhardt & Ringhof, 2017) som er et feministisk manifest og blandt andet et opgør med ordet luder. Louise Kjølsen har bloggen www.twerkqueenlouise.dk som hun selv beskriver som, " en blanding af; unicorns, feminsime, glitter-lipgloss, super uheldige dating historier, en kandidatgrad i psykologi og MASSER af BOOTYLove".

Ord om onsdagen

Arrangementet er en del af ”Ord om Onsdagen”, som er et fast, månedligt litteraturarrangement i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Praktisk info

Arrangementet foregår den 28. februar fra kl. 19.00 til ca. 21.00 i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, i Toves Rum.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .