Ord om onsdagen. Ludermanifestet - og twerk

28 feb 2018 kl. 19:00 - 21:00

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København V


Røvryst og feminisme anno right now - The Twerk Queen Show. Foredrag og twerk med Louise.

Kom til Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og hør Louise Kjølsen fortælle om sin anmelderroste debut Ludermanifestet. Du kan også prøve selv at twerke sammen med Louise.

Fra Foucault til #freethenibble

Arrangementet er for unge og voksne, som er nysgerrige på feminisme og ligestilling. Det vil være interessant både for dig, der læser Foucault, og dig der først lige har opdaget #freethenipple.

Både fordrag og twerklektion

Arrangementet er inkl. 30 min. basic twerkundervisning med Louise for alle aldre, størrelser, farver, køn og former.

Tag noget tøj på som numsen kan hoppe i (ikke jeans og løbeleggings) og hav flade sko på.

Du behøver ikke at twerke, hvis du ikke har lyst - twerkingen finder sted efter foredraget.

Om Louise Kjølsen

Louise Kjølsen er feminist og går også under navnet Twerk Queen eller på dansk, dronningen af danseformen Twerk. Hun har, sammen med feministerne Ekatrina Andersen og Nikita Klæstrup, skrevet bogen "Ludermanifestet" (Lindhardt & Ringhof, 2017) som er et feministisk manifest og blandt andet et opgør med ordet luder. Louise Kjølsen har bloggen www.twerkqueenlouise.dk som hun selv beskriver som, " en blanding af; unicorns, feminsime, glitter-lipgloss, super uheldige dating historier, en kandidatgrad i psykologi og MASSER af BOOTYLove".

Ord om onsdagen

Arrangementet er en del af ”Ord om Onsdagen”, som er et fast, månedligt litteraturarrangement i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Praktisk info

Arrangementet foregår den 28. februar fra kl. 19.00 til ca. 21.00 i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, i Toves Rum.

Billet

Salg lukket