Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Organ Sound Art Festival 2021

Afholdt event

Organ Sound Art Festival 2021

Fra Gratis

Sted

Dato

16 dec 2021 kl. 20:00 - 19 dec 2021 kl. 18:00

Beskrivelse

KK Organ Sound Art Festival 2021 II •  16-19 december 2021

Organ Sound Art Festival 2021 II er en 4-dages musik- og lydkunstfestival i KoncertKirken på Blågårds Plads, som løber fra den 16-19. december 2021.

En lang række danske og internationale kunstnere vil her præsentere musik- og lydværker, der tager udgangspunkt i kirkens romantiske hovedorgel (Marcussen, 1926), og kirkens særlige rum og akustik. Festivalen ønsker at udforske relationen mellem lyd, musik og arkitektur og vil også promovere nye kreative møder mellem de deltagende kunstnere.

Værkerne på festivalen trækker på en lang række forskellige referencer og traditioner, og spænder bredt fra den tyske orgel professor Eva Maria Houbens sensible undersøgelser af orglets lufttilstrømninger i værket Air (2014), til Anna von Hausswolffs storladne lydflader som kombinerer kirkeorgelet med elektronik i et komplekst kvadrofonisk setup.

Det er hensigten at berøre den store religiøse tradition for orgelmusik, men fokus er primært på de moderne udforskninger af orgelinstrumentets kraft og klang, og hvordan instrumentets lyd let integrerer i både minimalistiske elektroniske landskaber, sensitiv kompositionsmusik, og performative installationer. 

Organ Sound Art Festival har fundet sted hvert år siden 2016, og produceres af KoncertKirkens daglige leder Björn Ross i tæt samarbejder med kurator Jan Høgh Stricker (The Lake Radio, Institut for Dansk Lydarkæologi etc.). Festivalen støttes af en række aktører, organisationer og fonde, heriblandt Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Koda Kultur m.fl.

PROGRAM:

Torsdag 16 December 20.00 (UDSOLGT)
Barbara Amalie Skovmand Thomsen
Michael Mørkholt
Anna von Hausswolff (SE)

Fredag 17 December 19.00
FILM: Lars Greve, Andreas Johnsen, Morten Jessen: “Lysets Engel” 
Mark Solborg & Simon Toldam
Kaja Draksler (SI)
Vanessa Amara (DK/IE)

Lørdag 18 December 19.00
FILM: Lars Greve, Andreas Johnsen, Morten Jessen: “Lysets Engel”
Eva-Maria Houben (DE)

Eva-Maria Houben & Louise Hjorth Hansen (DE/DK)
Bjarke Rasmussen & Heva Vaupel

>> AFLYST: Søndag 19 December 15.00 <<
Eva-Maria Houben (DE)
DKDM-studerende

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .