spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Orgelheimers / M. REXEN og Keith

Afholdt event

Orgelheimers / M. REXEN og Keith

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

08 dec 2023 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Keith Thomas Lohse, 55. Forhenværende nuværende allestedsnærværende. Absolut ikke den bedste, men som tingene står for tiden: den eneste til jobbet. Digter, drømmer, løgner - og ligesom dyre ulækre oste, alt for overmoden og vred

Keith smækker sine ord sammen med komponist, sanger, og scene kunstneren M. Rexen. M. Rexen har skabt symfoniske værker og samarbejdet med en bred vifte af kunstnere både i Danmark og internationalt. M. REXEN har komponeret musik til prisvindende film som "Escapar" og "Niels og Carl". Han er blevet hædret med en æresbevilling fra Carl Prisen, præsenteret af Hanne Boel, og en pris fra DJBFA for sin ekstraordinære udholdenhed og bidrag til kunsten.

Vi opfordrer alle interesserede til at opleve M. REXEN og Keiths bemærkelsesværdige musikalitet og poesi.

The Orgelheimers er musikkens svar på tandsmør, og med en voksende fanbase der - ud over Mads’ mor Karin - nu også tæller både en journalist og en børne-tv vært, har Orgelheimerne nu fået så meget selvtillid, at de nu vil give sig i kast med Café-scenen (hvis ikke billetterne rives væk - og vi udvider til Salen) i Beboerhuset på Christianshavn.

Kom og se det gå galt…

Med venlig hilsen

Nikolaj Aage Johnson, David Besiakov,

Michael "Tandsmør" Maretti og Mads Nørgaard

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .