Oriental Park Bug Boys | Vinyl-Fundraising-Koncert

Oriental Park Bug Boys | Vinyl-Fundraising-Koncert

Sted

Dato

31 aug 2022 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Debut-albummet 'Hecho A Mano' er ude digitalt og har fået en rigtig flot modtagelse, ikke mindst af radiostationerne der har været flinke til at spille albummet! Blandt andet valgte DR P8 Jazz albummet som Ugens Album. 

D. 31. august giver Oriental Park Bug Boys koncert på Bartof Station hvor billetten samtidig er en investering i den kommende vinyl, du vil få tilsendt så snart den er ude af tryk.

Oriental Park Bug Boys

Med grene lige fra sydamerikanske rytmer, hiphop over jazz bestræber Oriental Park Bug Boys sig på at skabe en ny fængende lyd, hvor de traditionelle rim, vers og en sanger i front er erstattet af cool beatpoesi.

Oriental Park Bug Boys er en ny dansk gruppe bestående af Claus Høxbroe (ord), Hasse Møller (guitar, producer) og Jonas Scheffler (horns, co-producer). Navnet er cubansk inspireret og trækker tråde helt ind i tekstuniverset og musikken hvor bandet lægger stor vægt på vellyd og lækkerhed.

 - Dørene til koncertsalen åbnes kl. 20.00 | Café og bar åbent fra kl 14.00

Arrangør

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .