Event aflyst

Orienteringsløb i Kulturkvarteret

DKK 75,00 - DKK 100,00

Sted

Dato

13 mar 2020 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Kan I finde rundt ved Slotsholmen ?

På Den Lille Kulturnat d. 13. marts 2020 kan du fra kl. 16:30 få udleveret et orienteringskort og finde frem til Københavns Kulturkvarters museer og institutioner ved Slotsholmen midt i København.

Familiebillet: Op til to voksne og frit antal egne børn.

Fotokreditering: Ernst Poulsen


Detaljer

Byorienteringsløb er en spændende måde at lære byen at kende på, og være sammen om en fysisk aktivitet. I opdager byen på en ny måde, når I skal finde fra post til post og måske finder ud af, at den korteste vej ikke altid er den hurtigste.

På Den Lille Kulturnat kan I fra kl. 16:30 få udleveret et byorienteringskort og finde frem til posterne ved Københavns Kulturkvarters bygninger omkring Slotsholmen midt i København.

Vi opbevarer jeres tasker, mens I er ude at finde poster.

Byorienteringsløbet slutter kl. 18:00, så I har 1,5 time til at finde posterne. Bagefter har I tid til at opleve de mange andre aktiviteter på Den Lille Kulturnat.

I skal følge færdselslovens regler og passe på hinanden i trafikken.

Deltagelse sker på eget ansvar.

Arrangør:  DAC i samarbejde med Amager Orienterings Klub (AMOK)


Arrangør

Dansk Arkitektur Center (DAC) er Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur, byggeri og byudvikling.

Lokation

DAC i BLOX /DAC in BLOX Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .