spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ORM (DK) på Musikefterskolen i Humble

Afholdt event

ORM (DK) på Musikefterskolen i Humble

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

03 sep 2021 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Koncert d. 3. september 2021 kl. 20:00

Musikefterskolen i Humble er stolte af at kunne præsentere det bornholmske black metal band ORM, som spiller koncert på Musikefterskolen i Humble d. 3. september 2021 kl. 20:00.

ORM blev dannet i 2015, og allerede i 2016 spillede de på Roskilde festival. Deres debutplade 'ORM' blev nomineret til årets danske hardrock-/metal-udgivelse af Gaffa i 2018. I 2019 udkom bandets andet album 'IR', som høstede stor ros og bl.a. fik 5 ud af 6 stjerner af Politiken. ORM spiller black metal med tekster inspireret af nordisk mytologi. Bandet bevæger sig både i det dunkle og dystre samt det lyse og håbefulde, og deres lyd er mere tilgængelig end det typiske black metal band. Bandets alsidige lydbillede og fortællende lyrik tager lytteren med på en musikalsk og følelsesmæssig rejse, som er lige dele skøn og skræmmende. ORM er et band, der skal opleves.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter skal købes på forhånd, og der skal fremvises gyldigt coronapas for alle koncertgæster ved ankomst. 

Billetpris: 75 kr.

Lokation

Musikefterskolen I Humble Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .