spring til hovedindhold

Os Barbapapas (BR)

Os Barbapapas (BR)

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

08 jul 2024 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Forestil dig, at Fela Kuti jammer med Exotica-kultmusikeren Martin Denny på en eksklusiv bar i en navnløs metropol, på glasharpe ... Selvom dette kan lyde som en skør fantasi fra en overophedet musikjournalists hjerne, er det ikke langt fra, hvad Os Barbapapas er i stand til at sætte i scene. Orkestret er opkaldt efter den ikoniske og syrede franske tegnefilm fra 1970'erne om en amorf, formskiftende familie. Os Barbapapas er en kreativ krydsbestøvning fra den brasilianske megalopolis São Paulo, hvor improviserede koncerter kan tiltrække tusindvis af begejstrede publikummer i åbne baghaver, og hvor musikere gnider skuldre med den nye Bossa Nova-superstjerne Sessa.

Medlemmerne af Os Barbapapas har i de senere år været på rundrejse i Marokko for at lære den ritualiserede og hemmelighedsfulde musikstil gnawa. De har optrådt i cirkus og lært at bygge deres egne instrumenter. På det nye album ’Enigma’ springer orkestrets globale undergrundsvibes ud i fuldt flor.

Os Barbapapas blev "opdaget" af Pedro Goncalves Crescenti fra de hæderkronede tyske undergrundshelte The Düsseldorf Düsterboys, da han rejste i Brasilien. Med det samme identificerede Crescenti Os Barbapapas som fuldstændigt unikke på São Paulo-scenen.

Vi kan slet ikke vente med at skulle opleve dette enestående musikalske kollektiv live i Dansepavillonen.

Arrangør

Lokation

Dansepavillonen , Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder