Spring til hovedindhold

Osgood/Friis - Brønshøj Sommerjazz 2024

Osgood/Friis - Brønshøj Sommerjazz 2024

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

07 jul 2024 kl. 16:00 - 17:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kresten Osgood og Maria Laurette Friis i Vandtårnet

Oplev eventyrlig jazz med den dynamiske duo Maria Laurette Friis og Kresten Osgood, kendt for deres fascinerende præstationer og grænseoverskridende tilgang til jazz. Maria Friis er vokalist og lydkunster, mens Kresten Osgood især er kendt som en ekstraordinær trommeslager. Derudover er de begge multiinstrumentalister, komponister og improvisatorer.


Deres fælles musikalske rejse startede, da de begge var med i kvartetten Tys Tys, der blev dannet på initiativ af Maria Friis i 1998 og udgav 3 anmelderroste albums i perioden 2001-2006. De har optrådt sammen mange gange siden, men har også hver for sig indspillet og stået på scenen i mange andre sammenhænge. Maria optræder desuden solo, mens Kresten Osgood har spillet på trommer med gud og hvermand i ind- og udland. Som duo kombinerer de kompositioner og improvisationer, og de bryder med deres unikke blanding af kreativitet og dygtighed sig fri af traditionelle begrænsninger og navigerer ubesværet i lydens, rytmens musikalske udtryksmåder,


Tag med på en fængslende musikalsk rejse midt i Brønshøj Vandtårns fantastiske kulisse under Brønshøj Sommerjazz til en eftermiddag med musik, der trodser forventningerne og hylder improvisationens kunst med eventyrlige lyde og innovative kompositioner. En begivenhed, hvor Vandtårnets helt særlige resonansakustik forstærker hver tone og rytme.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Noisy Beehive

Se mere om Brønshøj Sommerjazz 2024 her: www.bronshojsommerjazz.dk


 

Arrangør

JAZZiVÆRK er en forening der arrangerer koncerter, særligt i Brønshøj og Vanløse området. JAZZiVÆRK er hovedarrangør for Brønshøj Sommer Jazz.

Lokation

Vandtårnet, Brønshøjvej 29, 2700 Brønshøj

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori