spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Oskar & Silas på Slottet

Afholdt event

Oskar & Silas på Slottet

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

02 nov 2023 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Charlottenlund Slot er stolte af at kunne byde velkommen til Oskar & Silas. 

Oskar og Silas har spillet sammen siden deres første år på konservatoriet, og har begge altid været passionerede for samspillet mellem cello og klaver. Med deres instrumenter stræber de efter at opnå tæt kontakt med hinanden og publikum, så musikken både kan flyde frit og fortælle en historie.

Den dansk-amerikanske cellist Oskar Reuben Friis-Hansen (1998) studerer hos Andreas Brantelid i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hans tidligere lærere inkluderer Toke Møldrup og Mathias Beyer-Karlshøj. Han er en del af den unge strygekvartet AKELA og har i denne sammenhæng turneret i hele landet og dele af Europa. Kammermusik i andre sammenhænge og masterclasses har bragt ham til Kina, Rusland, Australien og USA. Oskar favner bredt i den klassiske musik men gør en dyd ud af at eksperimentere med celloens grænser, hvilket har medført arbejde med pop-, jazz-, og hiphop-kunstnere. Han stræber altid efter at præsentere musik der taler til mennesker på den mest autentiske måde.

Silas Phillipson (1997) fik i sommeren 2023 sin kandidat fra konservatoriet i København, hvor han har studeret hos Amalie Malling og Marianna Shirinyan. Han elsker at spille det klassiske repertoire, men er også opsat på at bruge sine kompetencer som uddannet pianist i mange andre kreative sammenhænge. I efteråret medvirker Silas eksempelvis i forestillingen “Pennevenner” sammen med Annette Heick og Caspar Phillipson, hvor han fungerer både som pianist og skuespiller, og han har sammen med Ask Urheim netop udgivet børnebogen “Bølgerne i himlen”, som han også har komponeret musik til.

Koncerten varer ca halvanden time og består blandt andet af musik af Prokofiev, Nadia Boulanger og Janácek, og desuden vil de to musikere improvisere sammen - en sjældenhed på den klassiske musikscene.

Vi åbner kælderbaren på Slottet fra kl. 18:00, hvor du har mulighed for køb af vin, øl & lette snacks. 

Lokation

Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .