spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Oslo Gospel Choir - Koncert 1

Afholdt event

Oslo Gospel Choir - Koncert 1

Fra DKK 375,00

Sted

Dato

03 dec 2022 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

I Samværket syntes vi, at julen skal synges ind af Oslo Gospel Choir. Derfor lader vi i år julefreden sænke sig, mens du sætter dig til rette i Koncertsalens lækre rammer og lader den søde gospelmusik skylle ind over dig. For intet kan som gospelmusik bringe juleglæden helt ud i tåspidserne og smilet helt ud til ørerne.


Oslo Gospel Choir er uden tvivl ét af Europas allerbedste gospelkor. Gennem årene har korets berusende, varme stemmehav medvirket på indspilninger med nationale og internationale artister. Blandt andet har de udgivet pladen ”Live” med Sissel Kyrkjebø og er med på Stig Rossens plade ”Julelys”. Oslo Gospel Choir danner skole inden for genren og tilsætter en helt unik skandinavisk sound og charme. Koret ledes stadig af Tore W. Aas, der også startede koret tilbage i 1988.

Kom og tag del i årets julekoncert med Oslo Gospel Choir.

Stjerneregn fra anmelderne

Anmelderne har udelukkende haft rosende ord og stjernedrys i pennen, når de tidligere har gengivet de udsolgte gospelkoncerter i Musikkens Hus for deres læsere.

Her er dirrende, glødende julenostalgi, så det næsten driver ned ad væggene – aldrig på den klæbrige måde, men altid særdeles elegant og med et væld af små, kække stil- og stemningsskift.” - NORDJYSKE Stiftstidende, 2016 (seks stjerner)

Egentlig burde man kunne hælde den glød og livsenergi, der stråler ud af Oslo Gospel Choir, på flaske, så man kunne gå og nippe af den hele året rundt og ikke bare ved juletid.” - NORDJYSKE Stiftstidende, 2015 (seks stjerner)

Overordnet set (eller hørt) forstår koret stadig – selv efter 26 år med skiftede besætning – at holde balancen mellem tradition og fornyelse, så man som tilhører aldrig helt kan vide sig sikker på, hvad man får i næste nummer. Udover at det vil være af høj kvalitet og båret af en meget høj musikalsk indlevelse. Og så trækker det bestemt ikke ned, at de smukke, stramt styrede stemmer lyder, som om de passer perfekt til noget, der forekommer at være ideelle lyd- og akustik-forhold i Musikkens Hus.” - NORDJYSKE Stiftstidende, 2014 (seks stjerner)

Der var både nordiske folketoner, sort amerikansk gospellyd og fællessang med Tore W. Aas i spidsen for det velklingende kor.” - Jyllands-Posten, 2014 (fem stjerner)

Arrangør

Samværket er et multifunktionelt kulturhus beliggende i den gamle park på Lykkegårdsvej 100 i Kolding og er forbundet med den historiske højskolebygning fra 1957, som i dag beboer Højskolen Acts Academy.

Området ligger i bydelen Seest og er en fantastisk oase omkranset af park og sø.
Salen indrettes til multifunktionelle formål, og er ideel til musikalske oplevelser i et fremragende akustisk rum.
Salen er særdeles egnet til konferencer, seminarer, foredrag og lignende, og omkring den er et stort  bent og lyst foyer omr de og caf  omr de samt møde- og aktivitetslokaler.

En amfi-scene i parken, som er vendt mod den smukke lille sø, er under udvikling til samlende aktiviteter for bydelen og byen.


Samværket er en drøm om at skabe et sted med “Rum til liv”. Det er en drøm om et samlende og skabende miljø, som bidrager til oplevelser, erfaringer og fællesskaber.
Et mødested for borgere, virksomheder, foreninger og organisationer i Kolding og omegn.
En ramme for sociale, kulturelle og kirkelige aktiviteter. Samværket drømmer om at være et bidrag til værdiskabende events og arrangementer.
Her skal socialt arbejde, kultur- og musikliv og kirkelige aktiviteter samles i en oase,som kan rumme alt fra gudstjenester og kirkelige handlinger til en kop kaffe i caféen, til en social “integrations-middag på tværs” til en fyldt koncertsal for Sønderjyllands Symfoniorkester eller Kolding Kulturskole (tidligere musikskole).

Lokation

Samværket | Konference og kulturcenter, Lykkegårdsvej 100, 6000 Kolding

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .