Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Oslo Sinfonietta // KLANG festival 2018

Afholdt event

Oslo Sinfonietta // KLANG festival 2018

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

30 maj 2018 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Bemærk: Denne dagsbillet giver også adgang til aftenens sene koncert Ensemble Aksiom kl. 22:00 på Borups Højskole


Dansk, norsk, svensk og tysk musik på programmet hos et af de stærkeste ny musik-ensembler i Norden: Oslo Sinfonietta.

Nyeste værk på programmet er Bestes Eisregen, inspireret af det meteorologiske fænomen, der har givet det titlen, og som på dansk hedder isslag. Iskold regn bliver til is i det øjeblik det rammer den frosne jord og skaber ødelæggelser i natur og for mennesker og maskiner.

COM unTime af Destremau blev komponeret i 2015 til Ensemble Recherche, og er for ensemble og elektronik. I begyndelsen eksisterer to lydverdner sideløbende – den fylder mere end den anden, men i små vinduer antydes en verden af dansende, jazzet musik, at der er forskellige perspektiver.

Tjøgersens væk Travelling Light II er dansende, fuldt af lækre lyde, der gentages. Elegant og finurligt på den ene side, gådefuldt og uhyggeligt på den anden. Anden del af koncerten er maskinel.

Thomas Agerfeldt Olesens power-værk Tonkraftwerk med næsten 20 år på bagen er et monstrum af et musikstykke, med skævt overskud skrumpler dette tonekraftværk afsted på uforudsigelig vis.


Program

Ansgar Beste: Eisregen (2016/2017)
Loïc Destremau: COM unTime (2015)
Kristine Tjøgersen: Travelling Light II (2015)
Thomas Agerfeldt Olesen: Tonkraftwerk (1999)


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og Skandinaviens næststørste, internationale festival for samtidsmusik, og fra den 29. maj til 8. juni 2018 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 29. maj – 8. juni 2018

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

Johan Borups Højskole Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .