eventet sluttede

Østersskole - (Hans Hebo tlf. 4053 9529)

Gratis

Sted

Flere tidsrum

3 januar 2020 - 11 december 2020

Beskrivelse

Lær at åbne østers med Havs østersskole. Med østersskolen får du mulighed for at blive klogere på den delikate spise og smage dig igennem flere forskellige østers.

Østersskolen afholdes hver fredag kl. 17-18 hele året rundt (med undtagelse af helligdage der falder på en fredag) i vores butik i Torvehallerne.

3 FORSKELLIGE ØSTERS OG 1 GLAS BOBLER FOR 150 KR.

For 150 kr. får du mulighed for at åbne tre forskellige østers, mens du nyder et glas bobler. Betaling foregår i butikken efter østersskolen.

Der er plads til 6 deltagere på et hold, så tag familie, venner og kolleger i hånden eller kom som du er. Tilmeld dig her senest dagen inden kl. 12.
Hvis I er flere end 6 personer der ønsker at deltage, kontakt da Hans Hebo pr. tlf., så finder vi en løsning. 

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du meget gerne ringe til Hans Hebo på tlf. 40 53 95 29, da der er et begrænset antal pladser på østersskolen.

Arrangør

Lokation

Hav Torvehallerne A/S Hav Torvehallerne A/S, Rømersgade 18 G7, 1362 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .