spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Otomo Yoshihide’s New Jazz Quintet (JP)

Afholdt event

Otomo Yoshihide’s New Jazz Quintet (JP)

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

01 feb 2024 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Han er en musikalsk superstjerne i sit hjemland, men i Vesten mest kendt inden for noise, freejazz og kunstmusik. Nu vender Otomo Yoshihide tilbage på et sjældent besøg i Danmark ifm. Vinterjazz.

Den japanske komponist, turntablist, producer, guitarist m.m. Otomo Yoshihide er endelig tilbage i København – denne gang med sit stildannende orkester New Jazz Quintet.

Otomo er for den japanske jazzscene, hvad John Zorn er for scenen i New York. Han tackler jazzrepertoiret som en ikonoklast, men altid med respekt, virtuositet og stor kunnen. Efter mere end 100 udgivelser, inklusive otte med New Jazz Quintet fortsætter Otomo sin fascinerende balancegang mellem melodiske strukturer og intense improviserede øjeblikke.

Tilbage i 1991 udgav han sit første album som leder af den eksperimenterende rockgruppe Ground Zero. Da Ground Zero blev opløst, ændrede Otomo sin lyd markant og skabte sin nuværende æstetik, der bygger på enkelhed og tekstur frem for dynamik og instrumental virtuositet.

Som filmkomponist har Otomo produceret over 100 stykker musik til film og andre visuelle værker. I de senere år har han taget initiativ til en række ’dirigerede’ improvisationsgrupper i samarbejde med både kunstnere og ikke-musikere under navnet Ensembles.

Otomo Yoshihide har tidligere gæstet København. I 2006 spillede han to koncerter med orkestret Emergency! sammen med bassisten Hiroaki Mizutani og trommeslageren Yasuhiro Yoshigaki, som begge er en del af New Jazz Quintet. Optagelserne blev senere udgivet på det danske label JVTLANDT.

Otomo Yoshihide: guitar

Ruike Shinpei: trumpet

Osamu Imagome: trombone

Hiroaki Mizutani: double bass

Yoshigaki Yasuhiro: drums

Arrangør

Lokation

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .