Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

OTOOTO – Release Concert

Afholdt event

OTOOTO – Release Concert

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

09 jul 2022 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

“The future of jazz is in safe hands” - David Dyrholms Nielsen, Politikken

“I surrender completely to OTOOTO” - Niels Overgaard, Jazznyt

OTOOTO (Lyd Lyd på Japansk) er det nyeste skud på stammen i Dansk Jazz. Siden bandet blev dannet i 2019 har de høstet anerkendelse fra radiostationer og anmeldere. Allerede i november 2020 kunne de se tilbage på et år med et utal af koncerter og tre single udgivelser.

Lyden af OTOOTO er defineret af Wallace og Dues lyriske og lette melodier parret med en karakteristisk lyd af den legendariske vintage synthesizer Juno 60. Tilføj et stærkt Neo-Soul/ R&B groove og rammerne er dannet. Sangene fylder lytteren med en følelse af håb og glæde imens musikken udfolder sig på en harmonisk og legende måde.

Den 24. Juni 2022 udkommer gruppens 2. Album “Dosage” som følger op på den anmelderroste debutplade “This Love Is For You” Fra 2021.

OTOOTO er en unik sammensætning som præsenterer fem store personligheder i dansk jazz på en måde som ikke er set før:

Jonas Due (Trompet)

Oilly Wallace (Saxofon)

Calle Brickman (Keys)

Matthias Petri (Bass)

Andreas Svendsen (Trommer)


Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2022

Døre kl. 19.30
Koncert kl. 20.00

Venue: Dansepavillonen


 

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .