Our Song - Jens Søndergaard, Bo Stief & Thomas Bornø - Copenhagen Jazz Festival

11 jul 2019 kl. 14:00 - 16:30

Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg

Vær opmærksom på, at Billetto skriver ALT UDSOLGT, når billetsalget slutter en time før koncertstart. Der vil dog også være salg af billetter i døren, med mindre der er komplet udsolgt. Vi anbefaler altid forsalg!

Tre mænd, der åbenlyst har det godt med at arbejde sammen og med at fortælle små historier, som er en ren fornøjelse at lytte til!

Jens Søndergaard (saxofon og klarinet) har været aktiv på jazzscenen gennem mange år. Bl.a. med Etta Cameron, Ib Glindemann, Leonardo Pedersens Jazzkapel, Swingstyrke 7 & egne grupper. Han har også været med på talrige indspilninger med bl.a. Lee Konitz, Bob Rockwell, Kenny Werner etc.

Priser: Årets bedste jazz CD (2009), Gaffel Prisen, Ben Webster Fondens Ærespris (2017)

Bo Stief er en af de helt store danske bassister i klasse med NHØP, Jesper Lundgaard og Mads Vinding.

Bo har spillet med alle de store hjemlige, europæiske og amerikanske musikere og medvirket på et utal af plader med egne grupper og som værdsat side-man.

Han har rendyrket en personlig stil på 5 strenget elbas, som i denne sammenhæng placerer bassen helt fremme i lydbilledet både i akkompagnement og som solist.

Modtog Django d’Or Prisen i 2005 samt Ben Webster Prisen i 2011

Thomas Bornø (flygel) er fra den yngre generation af veluddannede, velspillende jazzmusikere. Et meget stort talent som med swing, fin harmonisk sans og smagfulde soloer fuldender trioen.

Blev i 2010 nomineret til en Danish Music Award for sin debutplade ”Village Nights”. Har gennem årene optrådt med adskillige prominente jazznavne fra ind- og udland.

Thorbjørn Sjøgren (anmelder i Jazz Special) skrev om Our Song Trioen:

Jens Søndergaards erklærede inspirationskilder (Pepper, Konitz, Desmond) er - så forskellige disse end er - med årene smeltet smukt sammen med hans egen musikalske profil til et udtryk, der i sjælden grad er helstøbt. Ikke nyskabende, ikke grænsesprængende, men afrundet uden på noget tidspunkt blot at tangere det mekaniske eller letløbende.

Pianist Thomas Bornøs harmoniske agtpågivenhed og lydhørhed (og økonomiske solospil), og Stiefs helt personlige udnyttelse af elbassens klanglige ressourcer, foruden at hans akkompagnement swinger helt uimodståeligt, skaber en tæt indre sammenhæng i musikken.

Jens Søndergaard, sax
Bo Stief, bas
Thomas Bornø, flygel.
Koncert Salg lukket