Outdoor Træning 2018

17 apr 2018 kl. 18:00 - 19:30

Kommer snart, Hvalsø, 4330 Hvalsø


Outdoor Træning

HUSK: Medbring et bildæk og handsker til træning

Billetsalget er åbent - lukker d.10. april eller hvis der bliver udsolgt.

Udendørs alsidig fysisk træning. Træningen foregår i Hvalsø. I år er det tirsdage fra kl.18.10-19.30. Efter Outdoor tilbydes Outdoor Yoga (som tilvælges seperat).

Vi træner alsidig træning for hele kroppen, kredsløb, styrke/udholdenhed, balance, behændighed, koordination og funktionalitet.

Vi træner primært med kropsvægt og hvad naturen giver os mulighed for - dog kan der forekomme redskaber som TRX, KB ol. Vi kommer omkring forskellige træningsteknikker som 10-20-30, interval træning, Tabata, HIT, cirkeltræning og meget mere.

Alle kan deltage så længe man er sund, rask og skadesfri. Det er dog en fordel at have fornemmelse af almindelige basis træningsøvelser og ellers så lærer du dem. Mellem øvelserne kan der indgå lidt løb, så med fordel kan du småløbe 500 meter når vi starter. Der tilbydes også forskellige kredsløbsformer. Nærmere information følger ved tilmelding

For de som skal deltage i Warrior mv er der mulighed for tillægs træning jvf. forhindringer. Medbring underlag, handsker (spejder underlag og havehandsker kan bruges)og tøj efter vejret.

Kom frisk, det er super sjovt.

Undervisere:

Tina Plank med diverse assistenter, gæsteinstruktører, medinstruktører ol.

Spørgsmål pr mail på: tinaplank@mail.tele.dk

Facebookgruppe: Outdoor Fitness - her findes yderlige information

Billet, Voksen

Salg lukket


ungdom

Salg lukket