Outdoor Turisme Konference

05 okt 2016 kl. 09:30 - 15:30

Sinatur Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg

OUTDOOR TURISME KONFERENCE

Naturen er rig på oplevelser. Men hvordan kan den styrke din forretning? Bliv godt klædt på, når vi sætter fokus på færdigpakkede naturoplevelser.

HORESTA, Dansk Cykelturisme og VisitDenmark inviterer til en dag med skarpt fokus på, hvordan du kan bruge naturen til at tiltrække flere gæster til din virksomhed.

Programmet er todelt. Om formiddagen zoomer vi ind på udvikling af pakker, samarbejde på tværs af værdikæder og markedsføring. Vi tager udgangspunkt i konkrete cases – og lover praktik frem for teori.

Suzanne O’Brien fra Knockranny House Hotel i Irland løfter sløret for, hvordan de succesfuldt benytter naturen og cykelruten Great Western Greenway til at tiltrække flere gæster.

Efter frokost åbner vi op for en markedsplads, hvor du kan få tips og tricks til dine pakker og synlighed om din virksomhed. Det handler bl.a. om bookingportaler og incoming-bureauer. En velsignelse eller et nødvendigt onde? Hvad betyder rejsegarantien for dig? Hvordan kan du gøre din virksomhed mere attraktiv for din målgruppe og komme ud over rampen med dine budskaber?

Dansk Kyst og Naturturisme giver endvidere eksempler på succesfulde forretningsmodeller og mulige tiltag indenfor aktive naturoplevelser i Danmark.

Turismekonsulent Johanne Bugge er konferencens ordstyrer.

Billet Salg lukket