Outdoor yoga - 8 ugers yoga

18 aug 2019 kl. 09:00 - 10:30

Domus Felix - på plænen ved åen, Bygaden 20, 4320 Lejre

YOGA MIDT  LEJRES SMUKKE NATUR

Søndage kl. 9-10:30. 18.august - 6.oktober 2019 - 8 ugers yoga.

Se mere på Yogamedmette.dk


Start søndag morgen med yoga lige midt i Lejres smukke natur. Få mere styrke i kroppen og ro i hovedet. Outdoor yoga kombinerer alt det gode fra yogaen og naturen. Undervisningen består af styrkende yoga flow (også kaldet Vinyasa flow) er en dynamisk yogaform, hvor vi sætter fokus på at bevæge kroppen i takt med vores åndedræt.

Igennem et mildt flow møder du de grundlæggende yogastillinger og forskellige variationer heraf, som vil styrke dine muskler, sætte din forbrænding op og give lidt sved på panden.

Du får varmet kroppen godt igennem, og vi arbejder desuden med balance, smidighed samt at skabe ro i dit sind ved hjælp af åndedræt og enkle meditationer. Vi afslutter hver gang undervisningen med afspænding.

I en travl hverdag er vi ofte meget indenfor, vi rører kroppen for lidt og har tilgengæld travlt i hovedet - dette yogahold giver dig lige det modsatte. Her får du nydt naturen, styrket din krop og mere ro i hovedet. Det er en rigtig god modvægt til vores travle hverdag for at opnå større balance og livskvalitet.

OUTDOOR YOGA GIVER DIG:

  • Mere styrke i dine muskler
  • Mere smidighed
  • Frisk luft og energi
  • Mindre stress
  • Øget fokus
  • Ro og omsorg til dig selv

NIVEAU

Outdoor yoga er for begyndere og let øvede, uanset alder og form. Du behøver hverken kunne gå i spegat eller meditere for at deltage - alle der ønsker at røre sig i naturen og styrke kroppen er meget velkomne. Jeg underviser udfra princippet om at "yoga er for alle", hvilket betyder, at hver yogastilling kan laves på mange forskelllige måder, alt efter hvem du er.

HVIS DET REGNER

Vi dyrker yoga udendørs både i blæst, køligt vejr og bragende sol. Men hvis vejrudsigten lover regn bliver undervisningen flyttet indendørs i Domus Felix. Hvis dette ikke er muligt, bliver undervisningen udskudt. Du får altid besked på forhånd, hvis der er ændringer.

MEDBRING

  • Din egen yogamåtte (hvis du ikke har en, så skriv til mig påyogamedmette@gmail.com)
  • Blødt og behageligt tøj. Gerne lag på lag, så du kan tage noget af, hvis du får det varmt.
  • Vandflaske

TID 

Søndage kl. 9:00-10:30

18.august - 6.oktober 2019 - 8 ugers yoga.

STED

Domus Felix - på den "hemmelige" plæne bag Musikskoles hus

Bygaden 20

4320 Lejre

Den "hemmelige" plæne er en dejlig krog centralt i Lejre, hvor der er læ pga. de omkransende buske og træer. Der er let skygge under æbletræerne, og åen snor sig få meter derfra. Her kan vi lave yoga i ro og mag uden at blive forstyrrede.