Event aflyst

Outdoor Yoga, Mindeful træning og meditation. Naturtræning

DKK 895,00

Sted

Dato

30 apr 2020 kl. 19:15 - 19 jun 2020 kl. 20:30

Beskrivelse

Med natuen som insprirerende element, mødes vi hver torsdag til 90 minutters skøn yoga og mindeful træning.

Vi kommer kroppen og sind igennem med Hatha Yoga og Pranyama - arbejder med vejrtrækning, alignment, integration af bækkenbund og mavemuskler i kernetræning, smidighed, indre ro - og når vejret er til det arbejder vi med Yin Yoga og afspænding.

Der tages hensyn til individuelle problematikker og eventuelle skavanker. 

Få ro både fysisk og mentalt mens du træner din krop og tømmer dit hoved til bølgende trætoppe og fuglesang.

Vi skal i løbet af sæsonen som ekstra bonus også på Mindeful Walk i Vores lokale smukke storskov, til yoga på stranden i Herslev og ved bredden af Avnsø. 3 helt fantastiske ekstra oplevelser.

Du skal medbringe:

Tøj efter vejret (det kan være koldt i jorden først på sæsonen)

Måtte

2 blokke

Bælte

Tæppe(r)

Evt. Øjenpude

Der er maksimalt plads til 16 deltagere af hensyn til naturen og for at jeg individuelt kan komme omkring alle deltagere.

Der er 8 gange yoga og 3 ekstra arrangementer i perioden. I alt 18 timers yoga.

Underviser:

Praktiserende Fysioterapeut Tina Plank, cert. yoga lærer, yin yoga lærer og personlig træner.

Arrangør


Lokation

Den gamle grusgrav/ skjoldungestien Den gamle grusgrav/ skjoldungestien, Solvænget 15, 4330 Hvalsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .