Ove Dahl - Tidligere drabschef for Københavns politi

06 nov 2019 kl. 19:00 - 21:00

Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense

DEN ULTIMATIVE FORBRYDELSE - DRABET - NÅR ET MENNESKE SLÅR ET ANDET MENNESKE IHJEL

Vi gentager den store succes fra tidligere på året, hvor Ove Dahl besøgte Odense med hans populære foredrag "Den ultimative forbrydelse - drabet - når et menneske slår et andet menneske ihjel". Foredraget var hurtigt udsolgt, men nu får du altså muligheden igen. 

Kom med til et spændende og hårrejsende foredrag med hele danmarks tidligere drabschef, Ove Dahl. Han har i mange år været et velkendt ansigt på TV og fra større drabssager herhjemme, hvor han med empati og vanlig veltalenhed lykkedes at fortælle om sidste nyt fra efterforskingen, med respekt for alle involverede parter.

Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste – og det værste. Denne aften tager han dig med tæt på nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Han kommer blandt andet omkring politiets efterforskning i samarbejde med kriminalteknikerne, retsmedicinerne, pressen og offentligheden. Han giver et par eksempler fra det virkelige liv, og slutter af med sagen om Amagermanden.

I alle sagerne har Ove Dahl været på med helt tæt på og dermed får du et sandfærdigt indblik i Dahls usædvanlige univers, både det professionelle og i høj grad det personlige.
I sommeren 2011 gik Ove Dahl på pension efter 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 år som drabschef i Københavns Politi.

Det tankevækkende og interessante foredrag med Ove Dahl tager blandt andet udgangspunkt i bøgerne “Drabschefen” fra 2006, "Drabschefen Nye Sager" fra 2012 og "Drabscheferne De Største Sager" fra 2016, som er skrevet af Ove Dahl. Hans bøger har solgt over al forventning, og denne aften vil der også være mulighed for at købe hans bøger efter foredraget.

Tid: Onsdag den 6. november 2019 kl. 19.00 - 21.00, 2 x 45 minutter + pause

Sted: Syddansk Universitet, Campusvej 55, lokale U110 (lige under kantinen), 5230 Odense M
Find vej: maps.sdu.dk