OVERGANGSALDEREN - også for mænd

17 maj 2018 kl. 19:00 - 21:00

Kulturhus Svendborg, Ramsherred 4, 5700 Svendborg


Søs Wollesen er læge, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut. Hun har igennem mere end ti år rådgivet både private og firmaer om kosttilskud og naturlægemidler og har derudover stor succes med sine foredrag om bl.a. overgangsalderen og stofskiftet.

Der er en grund til, at overgangsalderen hedder, som den gør. Den indtræffer som en periode midtvejs i livet, hvor vi er på vej fra en tilstand til en anden, og hvor kroppens hormoner for en tid er ude af balance. Det medfører symptomer, både specifikke og diffuse, som kan gøre hverdagen besværlig og indimellem bekymringsfyldt.

Mange kvinder – og også mænd – oplever en form for ensomhed omkring det, som sker indeni og med dem i overgangsalderen. De søger viden på nettet og hos egen
læge, men føler ikke altid, at de bliver taget alvorligt. Flere går rundt med en frygt for, at der er noget rigtig galt med dem.

Dette foredrag søger at bringe både klarhed og tryghed ved at gennemgå de forandringer, der sker i kvindens og mandens krop i årene op til og i overgangsalderen.

Om hvordan kønshormoner påvirker kroppen og psyken, og hvad begge køn oplever, når de er ude af balance. Vigtigst af alt beskrives de tiltag som du selv kan gøre for at genskabe balance og styrke dig selv og din krop i og efter overgangsalderen. Du får masser af input til, hvordan man med sund mad og motion kan skabe ro i kroppen og dæmpe de gener, der følger med denne fase.