Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Own Road + Positive Depressionism + Kristian Harting at Støberiet // Sorte Firkant Festival

Afholdt event

Own Road + Positive Depressionism + Kristian Harting at Støberiet // Sorte Firkant Festival

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

20 aug 2021 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Sorte Firkant Musikfestival byder på stemningsfuld aften med neo-folk, stærk sangskrivning og psykedeliske stemninger på Støberiet.

Døre kl. 19 / Koncert kl. 19.30

Arrangementet er en del af Sorte Firkant Musikfestival og finder sted i Støberiet/Korsgade 30. Du kan følge med i Facebook-eventet for hele festivalen her.

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant sætter gang i Nørrebro med masser af svedige koncerter fra 19-28. august. Festivalen skulle have fundet sted i januar. Nu bliver det i stedet en sensommer-festival, hvor du kan se frem til navne som Tootard, OvO, EYES, Tvivler og mange flere. ALICE er med til at præsentere festivalen, som finder sted på forskellige locations på Nørrebro – bl.a. Støberiet, Stengade og Brorsons Kirke.

20. august inviteres der til en aften i den alternative folks tegn, når Own Road, Positive Depressionism og Kristian Harting giver stemningsfulde koncerter i Støberiet.

Own Road er altid garant for en medrivende koncertoplevelse, når han som et sandt énmands-band blander akustiske instrumenter og skæve loops og binder det hele sammen med en fantastisk stemme, som vibrerer af både vemod og humor. Own Road har i mange år været en del af den psykedeliske folk-scene i Danmark, og vi glæder os til at præsentere hans sange til Sorte Firkant.

Som navnet næsten antyder, forener Positive Depressionism opløftende melodier med rugende mørke, laid back folk og mystiske undertoner. Til tider grænser udtrykket op mod spoken word-lignende forløb, men bandet formår også at trække på en rustik og klassisk folk-tradition.

Kristian Harting beskriver selv musik som en på én gang spirituel og fysisk rejse. Et sted mellem neo-folk og psykedeliske klange flyder personlige sange sammen – sange, der emmer af atmosfære og skønhed.

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Støberiet Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .