Øyunn (NO/DK)

Øyunn (NO/DK)

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

05 jul 2023 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Øyunn er direkte og in-your-face alternativ pop/hip hop/indie. Hun spiller trommer og synger – luftig i det ene øjeblik, whaler i det næste og spytter rap-vers i det tredje. Sammen med sit band på synths og bas, giver hun en ærlig, powerfuld og energisk performance, fyldt med tilbagelænede og eksplosive grooves, smukke lyde og en karakteristisk sound.

Øyunn skriver personligt musik. Tekster om håb, ægthed, inspiration, vrede og kærlighed i en catchy og quirky indpakning. Hendes særegne og eklektiske musik er blevet spillet i forestillinger på etablerede scener som Det Kgl. Teater i København, Nationaltheatret og Dansens Hus i Oslo. I efteråret 2022 komponerede og lavede hun film/koncert/performance-værket ’Aspects’ til Ultima Festival. Her spillede hun karakteren Rosa ligesom hun producerede film og musik. Åbningsfilmen fra værket er udvalgt til Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Som trommeslager har hun turneret og indspillet omfattende med Efterklang og Bugge Wesseltoft. Hertil kommer samarbejder med artister som Fallulah, Troels Abrahamsen (Veto), Agnes Obel og Sam Gendel. I foråret var hun med som support på en danmarksturné med Swan Lee. En performance GAFFA beskrev som ”rå, original og catchy musik, spillet med stort overskud”.

Hun har udgivet en single ”Reach Out” med danser Ibrahim Madsen i en one-take. Filmen er instrueret af Martin Skovbjerg (København findes ikke, Av Av Av).

Vi kan med sindsro og uden overdrivelse sige, at Øyunn simpelthen er en af de mest spændende og fantastiske artister på den hjemlige (og norske) musikscene lige nu, og vi er pavestolte over at præsentere hende i Dansepavillonen til sommer.

Foto: Camilla Winther

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2023

Døre kl. 18.30 // Koncert kl. 19.00

Venue: Dansepavillonen

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere