OZZY JAM - PRINCE OF DARKNESS i ROCKHULEN. 120 kr forsalg/140 på dagen - 20 % rabat ved samlet køb af 10+ billetter

eventet sluttede

OZZY JAM - PRINCE OF DARKNESS i ROCKHULEN. 120 kr forsalg/140 på dagen - 20 % rabat ved samlet køb af 10+ billetter

Billetter fra DKK 120,00

Sted

Dato

29 okt 2022 kl. 21:00 - 23:30

Beskrivelse

OZZY JAM

En lydmur og et festfyrværkeri af dimensioner. De eminente rutinerede musikere fra den danske live-scene, hvor de også optræder med deres originale bands, akkompagnerer denne aften The Prince Of Darkness op på scenen, hvor han møder dig med sit velkendte glade, begejstrede og taknemmelige udtryk.

Performer og forsanger Thomas K. Olesen ikke kun lyder som Ozzy, men gengiver Ozzy med så stor kærlighed og et glimt i øje, så det hverken bliver pinligt eller en dilettant parodi. Det bliver et stykke rockhistorie udført lige for øjnene af dig og du er med på dén, som var du i en af dine nætters drømme.

Det er en meget speciel oplevelse, at blive suget med ind i fortællingen, så du ikke længere bare er tilskuer, men bliver en del af opsætningen. 

Del af alt andet end en almindelig koncertoplevelse, som selvfølgelig også er prydet med kors, dødningehoveder, blod og flagermus. Effektive rekvisitter i et interaktivt rockteaterstykket, som var du i Øster Gasværk, men det er du IKKE, du er i ROCKHULEN på vores elskede STATION, hvor samtlige kendte numre fra hele Ozzy's solokarrierer, samt et par af Black Sabbath's største numre udspiller sig, med dig som medspiller!

Din billet, er en billet til et sæde i 

🦇💀👹THE CRAZY TRAIN👹💀🦇

a ride of a lifetime, you'll never forget.

Køb 10 billetten samlet, og tag en ven gratis med.

Baren åbner kl. 17

Koncertsalen kl. 20

Arrangør

Kærlighed til musikken 

BookingByJagger

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .