På afveje i Sahara med Carsten Islington

Kaffebar Maxzoni, Bremersgade 3, 2300 Amager
26 mar 2020 kl. 19:30 - 21:30
Billetter DKK 7,00
Billetter DKK 7,00

Historiefortæller kommer til Kaffebar Maxzoni Amager for 3rd gang. og stadig tons af historier.
Rejs dig fra det bløde aftryk i sofaen og mød en ægte Baggårds Ulv på Tynd Is..
Historier fra det virkelig liv af Carsten Islington, et liv på kanten og lidt ud over.. Ingen kan huske en vittighed, alle kan huske en god historie.. få et anderledes oplevelse, et grin, og en god oplevelse.  Carsten laver ikke sjov af andre, kun af sig selv. Han får aldrig pige eller pengene. men vi får grinet fordi vi griner af os selv..

Denne gang en helaftens historier om at gøre noget.. “Der er kun eet sekund mellem drømme og virkelighed! Det er det sekund du beslutter dig at gøre det!! ”

En tur fra det bløde aftryk i sofaen ned gennem Europa og videre til Afrika og Sahara på en gammel udslidt motorcykel på falske plader.  En række af historier vævet ind med Whisky, Kaffe og Tvivlsomme Kvinder i en perlerække af historier som på en snor.

Pris 75 kr.

For at opleve Carsten Islington fra kl 19.30 til 21.30 betal i døren

Profile picture
Carsten Islington

Carstens liv tog sin begyndelse i 50’erne i storbyens små baggårde. Som ung krydsede han ørkener og oceaner og arbejdede outrerede steder. I sin karriere har han haft så forskellige titler som tegner, borebisse, receptionschef, filmkonsulent, silobygger, trucker, filmanmelder og dørmand på Københavns skumle barer.

Han forlod Vesterbro en regnfuld onsdag aften i 1993 for i stedet at tegne og fortælle for børn, som “troldolog”. 

Med sin campingvogn og sit telt, rejste han Danmark rundt i 6 år og lærte faget fra bunden. Børnene er nemlig de bedste coaches og eksperter. De går, hvis de keder sig. Siden har han skiftet troldene og børnene ud med historier fra sit eget liv for voksne, og er trådt ind på den danske scene som en af Danmarks mest erfarne historiefortællere. Han har beskæftiget sig med fortællinger til TV & radio, har optrådt på store og små scener landet over, og har skabt konkrete historier som konsulent for en bred vifte af virksomheder – og historiefortælling er blevet hans liv.

Men først og fremmest er Carsten Islington sig selv – uspoleret og original.

Han fungerer i såvel helt små grupper som i store sale som Bella Centret og DR´s Koncertsal. Han er i mange sammenhænge blevet brugt som afsluttende foredragsholder eller som ham, der får energien og smilet tilbage efter en hård konferencedag med sin ”Story-entertainment”.

Event aflyst

På afveje i Sahara med Carsten Islington

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke